Football League

Οι μόλις…9 παίκτες που απέμειναν στο ρόστερ του Αχαρναϊκού!

arnaoutis_1905Ο Αχαρναϊκός κλείνει μια εποχή με την μεταβίβαση της ομάδας, μπορεί να κράτησε τον προπονητή του Δημήτρη Αρναούτη, αλλά δεν μένουν παρά εννέα παίκτες.

Σύμφωνα με το flnews, η νέα σεζόν φέρνει και εντελώς διαφορετικά δεδομένα για τον Αχαρναϊκό, ο οποίος μετά τις διοικητικές εξελίξεις και την επικείμενη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών, θα αλλάξει σχεδόν και όλο το ρόστερ. Η παραμονή του τεχνικού της ομάδας, Δημήτρη Αρναούτη θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο με τη νέα εποχή, όμως, από την άλλη πλευρά θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα σε διοικητικό και αγωνιστικό τμήμα.

Με όσα ισχύουν μέχρι τώρα, ενεργό συμβόλαιο με την ομάδα έχουν οι Μαρής, Ματσούκας, Μουστάκης, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Χριστοφιλέας και Αναστασίου, ενώ ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία τα τελευταία χρόνια (Παγούδης – Μωϋσιάδης) δεν αναμένεται να συνεχίσουν. Μάλιστα ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παγούδης δήλωσε πως αποχαιρετά το ποδόσφαιρο.

Η αρχή για την νέα εικόνα του Αχαρναϊκού αναμένεται να γίνει από την Δευτέρα 1η Αυγούστου που θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις τόσο για τις μεταγραφές, όσο και για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected