Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέσσερις οι πρωταρχικοί στόχοι στον ΑΟ Χαλκίς. Ποιοι παρέμειναν στην ομάδα

dhmoyΜε πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να ξεκινήσει τη προετοιμασία του ο ΑΟ Χαλκίς το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο πλαισιώνοντας τους Καραμπά, Ντελέκο, Τσατσαρή, Ντουμάνη και Κακαβά που ήδη έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα.

Οριστική μέχρι στιγμής είναι μόνο η προσθήκη του Νίκου Μπαμπανιώτη καθώς ο 26χρονος γκολκίπερ βρίσκεται ήδη στη Χαλκίδα εθεάθη μάλιστα στο καφέ του παλιού του συμπαίκτη στον Παναιτωλικό Θανάση Παλαιολόγο ο οποίος ανέλαβε να τον βοηθήσει στην προσαρμογή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviagoal, από τους υπόλοιπους που ψάχνουμε παίζουν τα παρακάτω ονόματα τα οποία τα μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη, καθώς ο Γιώργος Στούπας και οι συνεργάτες του δεν επιβεβαιώνουν κανένα όνομα, αφενός επειδή θέλουν να κάνουν έκπληξη στον κόσμο, αφετέρου γιατί δεν έχουν κλείσει και τυπικά όλες οι περιπτώσεις.

Όλα δείχνουν επιστροφή του Ηλία Δήμου (φωτ) στους “νερατζούρι”. Για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό επιπλέον συστάσεις δεν χρειάζονται. Παίκτης “ορχήστρα” στα καλά του δημιουργεί. σκοράρει και μαρκάρει. Έχει αγωνιστεί ξανά στη Γ΄εθνική και με την Κύμη και έχει φορέσει τη φανέλα των Βύζαντα, Χαϊδαρίου, Ηλυσιακού, Αιγάλεω, Μανδραϊκού, Λουκισίων, ΑΟ Αυλωναρίου, ενώ ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Όλυμπο Γυμνού.

Ανδρέας Κορνελάτος. Αμυντικός μέσος 25 ετών (23/3/1991) που έχει παίξει σε Αστέρα Μαγούλας (συνεργάστηκε με τον Αντώνη Πριόνα), Ολυμπιακό Βόλου, Σέρρες, Ελευσίνα και Ιάλυσο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν σκληροτράχηλο μέσο που όμως διαθέτει και δημιουργικές ικανότητες.

Γιάννης Λίτσης. Αριστερός μπακ που μάλλον έρχεται με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα. Είναι 28 ετών (γεννημένος 30/5/1988) και έχει αγωνισθεί σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιώς, Αίαντα Σαλαμίνας, Βύζαντα Μεγάρων, Παναχαϊκή και Ερμιονίδα.

Λάμπρος Πολίτης. Ένα δικό μας παιδί που διέπρεψε τόσο με τους νέους του Ηρακλή Ψαχνών όσο και με την επαγγελματική ομάδα του “ημίθεου”, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά ο Γιώργος Στούπας και ο Τίμος Καβακάς επιστρέφει στην Εύβοια με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μεσοεπιθετικός 20 χρονών με πολλές δυνατότητες.

Επαναλαμβάνουμε ότι το ρεπορτάζ στηρίζεται σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν επίσης ότι το παρών θα δώσουν σύντομα και δυο ξένοι μάλλον Αφρικανοί οι οποίοι θα δοκιμαστούν αρχικά και αν ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected