B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

“Θωρακίζει” τα γκολπόστ ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με Λιακόπουλο!

Χωρίς τίτλο Χωρίς τίτλο1

Ακόμη πιο εντυπωσιακά συνέχισε τη μεταγραφική της ενίσχυση ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας!

Η μεταγραφή που…εγκαινίασε τη νέα ιστοσελίδα της ομάδας είναι ο Γιώργος Λιακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου και φωτογραφήθηκε για την παραδοσιακή πλέον παρουσίαση των διοικούντων.

Ο 28χρονος (25/01/1988) τερματοφύλακας αναδείχτηκε πρωταθλητής Ημαθίας τη χρονιά που πέρασε, όντας μέλος του ρόστερ του ΦΑΣ Νάουσα, ενώ στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο στη Γ Εθνική με τους “κυανόλευκους”.

Ωστόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο και αυτό το…εκμεταλλεύτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και τον έκανε δικό του, θωρακίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα γκολπόστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία θεωρείται για τους γνώστες του τοπικού Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος η απόκτηση του Γιώργου Λιακόπουλου από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας του Πρωταθλητή της Α1 ΦΑΣ Νάουσας, συμφώνησε με τον Πρόεδρο κο Καλαϊτζίδη, να είναι αυτός τελικά που θα φυλάει τα goalpost του Μέγα Αλέξανδρου για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία του Προπονητή Φίλιππα Πέιου που ήθελε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση αυτή.

Ο άρτιος χαρακτήρας του, το πνεύμα ομαδικότητας που καλλιέργησε όλα αυτά τα χρόνια και οι ανεξάντλητες αθλητικές του δυνατότητες μας γεμίζουν αισιοδοξία πως ο ποδοσφαιριστής αυτός θα ανταποκριθεί επάξια στις υψηλές προσδοκίες που έχει ο σύλλογος από αυτόν.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου τον καλωσορίζει στη νέα του ομάδα και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο ρόλο που ανέλαβε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected