Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην “πρώτη” του Κεραυνού Επισκοπής (photos+vid)

DSCN0035Μια χρονιά διαφορετική από άλλες ξεκίνησε σήμερα για τον Κεραυνό Επισκοπής!

Μια χρονιά που όπως πηγάζει από τις κινήσεις της ομάδας για το αγωνιστικό τμήμα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς άπαντες στο “κοκκινόμαυρο” στρατόπεδο μιλούν για πρωταθλητισμό και βεβαίως την κατάκτηση του τίτλου, που θα οδηγήσει τον σύλλογο για πρώτη φορά στη Γ Εθνική.

Με την αρωγή της ισχυρής ομολογουμένως διοίκησης και την εμπειρία του γνώστη από τέτοιες διαδικασίες, Βασίλη Αργυρίου, η ομάδα θα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική, ειδικά μετά τις μέχρι τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι αλλά και τις επερχόμενες που ακολουθούν.

Παρόντες στη σημερινή “πρώτη” σύσσωμο το διοικητικό επιτελείο, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παύλο Αδαμίδη, το τεχνικό επιτελείο του νέου προπονητή στο οποίο ξεχωρίζει η παρουσία του γυμναστή της Εθνικής Ελλάδας, Μιχάλη Ζουράρη που που πρόσφατα πήρε μέρος με την Χειμερινή Ολυμπιακή Ομάδα στο Λιλεχάμερ της Νορβηγίας, αλλά και του Χρήστου Χατζηδάκη, που συνδράμει στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο άρτια προετοιμασία του ρόστερ.

Την παράσταση “έκλεψαν” βεβαίως τα νέα αποκτήματα της ομάδας, όπως τα παραθέτει παρακάτω το SportsUp :

DSCN0041

Από αριστερά : Γιάννης Μπλούκας, Άγγελος Εμμανουήλ, Μανώλης Γκελοσάνι, Χρήστος Μανδάλης, Σάκης Τόπκας, Γιούλι Ουρούτσι, Άγγελος Βοτάρης, Ευθύμης Μπουρνάζης, Χρήστος Σαμιώτης, Νίκος Παπαδόπουλος

Όπως θα διαπιστώσατε, η…σούμα δεν βγαίνει σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις της ομάδας κι αυτό γιατί ανάμεσα τους είναι ο Γιάννης Μπλούκας, που έχει οριστικά αποκτηθεί από τον ΜΑΣ Βεργίνας, ο Γιούλι Ουρούτσι από τον Ηρακλή Άσπρου, ο Χρήστος Σαμιώτης που επίσης αναμένεται να φορέσει τα “κοκκινόμαυρα” μετά τη θητεία στην Κ20 της Βέροιας και ο Νίκος Παπαδόπουλος που προέρχεται από τον ΑΣ Ειρηνούπολης. Για τους τρεις ποδοσφαιριστές θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση ίσως και εντός της ημέρας.

Ακολούθησε το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12/8 με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

δείτε πλάνα από τη σημερινή “πρώτη”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected