Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχαιρετά τους “κυανόλευκους” μετά από 6 χρόνια!

DSC_0076Έξι χρόνια δεν είναι λίγα για έναν ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον όταν αυτή η παρουσία συνδυάζεται από πολλές χαρές και λιγότερες λύπες!

Ο Παναγιώτης Γούτσιος αποχαιρετά τον Ρήγα Φεραίο, με τον οποίο έζησε τη μεγάλο άνοδο στη Γ Εθνική τον Απρίλη του 2012 αλλά και τα τέσσερα χρόνια στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με εξαιρετικές σεζόν και δυνατές συγκινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρήγα :

Μερικές φορές δεν είναι καθόλου εύκολο να εκφράσεις και να περιγράψεις όλα αυτά που νιώθεις. Μπορεί οι ανακοινώσεις των ομάδων να φαντάζουν τυπικές αλλά τα συναισθήματα και οι φιλίες που γεννιούνται μέσα στο γήπεδο είναι πέρα ως πέρα αληθινές.

Όπως αληθινό είναι και το γεγονός πως μετά από 6 χρόνια ο Παναγιώτης Γούτσιος δεν θα είναι παίκτης του Ρήγα Φεραίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε για έναν άριστο παίκτη και έναν φανταστικό άνθρωπο, κόσμημα για την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.
Τον ευχαριστούμε για την κάθε μια συμμετοχή του (περισσότερες από 130 επίσημα παιχνίδια), τον ευχαριστούμε για κάθε μια προπόνηση που έδινε το παρών (και έχασε ελάχιστες), τον ευχαριστούμε για την αυταπάρνηση και την πίστη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως τον ευχαριστούμε που είχαμε την τιμή να τον γνωρίζουμε, να τον ζήσουμε από κοντά καμαρώνοντας τον να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected