Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Βασίλης Γιαουτζής στον Αλμωπό Αριδαίας! (+δηλώσεις)

DSCN0226Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή για τον φιλόδοξο και φέτος Αλμωπό Αριδαίας.

Ο νεοφώτιστος στη Γ Εθνική σύλλογος, μετά τους Λάζαρο Ελευθεριάδη, Απόστολο Παπαζούδη και Παναγιώτη Αβραμίδη αποκτά έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση επίσης με επαγγελματικές συμμετοχές.

Ο λόγος για τον Βασίλη Γιαουτζή, που συμμετέχει από την αρχή κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας ωστόσο απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες για να ντυθεί στα μπλε.

Ο 26χρονος (04/06/1990) μέσος με καταγωγή από τον Κολινδρό Πιερίας, αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΣ Ειρηνούπολης στην ΕΠΣ Ημαθίας, όπου…έσπασε τα κοντέρ στις συμμετοχές καθώς δεν έχασε παιχνίδι ενώ πέτυχε και 4 τέρματα. Τη σεζόν 2014/2015 ανήκε στο ρόστερ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ωστόσο απείχε από τους αγωνιστικούς χώρους για προσωπικούς λόγους, ενώ την περίοδο 2013/2014 αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τα Λευκάδια, όπου κατέγραψε 24 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ.

Το 2012 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αιγινιακό, με τον οποίο είχε 12 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας, με πιο χαρακτηριστική την εξαιρετική DSCN0263του απόδοση στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη και το 2009 μεταπήδησε στον ΠΑΟΝΕ, ως προσωπική επιλογή του τότε προπονητή του, Γιώργου Μιχαλίτσιου.

“Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν απόλυτα με του Αλμωπού”

Δηλώσεις στο SportsUp παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων στη Γ Εθνική. Η παρουσία του Αλμωπού στη Γ Εθνική, η οργάνωση του συλλόγου αλλά και οι φιλοδοξίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά τα οποία έπεισαν το 26χρονο χαφ να μετακομίσει στην Αριδαία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Ήταν από την αρχή σαφές για μένα πως ο Αλμωπός Αριδαίας πληρούσε τις προϋποθέσεις για να ενταχθώ στην ομάδα. Ένας σύλλογος άρτια οργανωμένος, που εξελίσσεται μέσα στον χρόνο και που φιλοδοξεί να στεριώσει σε υψηλό επίπεδο, Για τους παραπάνω λόγους αλλά και γιατί το πλάνο για τη νέα σεζόν, συμβαδίζει με τα δικά μου θέλω, αποδέχτηκα την πρόταση της διοίκησης και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα με φανατικό και πολυπληθές κοινό”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected