Κατηγορίες

Οι προκηρύξεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου στην ΕΠΣ Ημαθίας. Θα υπάρξουν αλλαγές;

1570Δημοσιεύτηκαν πριν λίγα λεπτά οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων αλλά και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως προκύπτει από την ανάγνωση αυτών, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής (όπως άλλωστε αναμενόταν), με τη μόνο διαφορά πως ο πρωταθλητής της Α1 θα ανέλθει στη Γ Εθνική χωρίς αγώνες μπαράζ.

Από την Α1 θα υποβιβαστούν στην Α2 οι τρεις τελευταίες ομάδες της κατάταξης, με την ελπίδα βεβαίως πως και οι 16 ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά… Ομάδα που δεν δηλώνει συμμετοχή άλλωστε, δεν αντικαθίσταται, όπως το τονίζει χαρακτηριστικά η προκήρυξη.

Τέσσερις θα είναι αυτές όπως κάθε χρόνο, που θα κερδίσουν το εισιτήριοι ανόδου από την Α2, ενώ η τελευταία ομάδα από τους δύο ομίλους, θα υποβιβάζεται στη Β Ερασιτεχνική.

Από τη Β θα ανέρχονται οι πρώτες 4 ομάδες και ο υποβιβασμός θα ισχύει μόνο για την τελευταία ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Γ Ερασιτεχνική.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, της Α2 την Κυριακή 18/9, της Β Ερασιτεχνικής το Σάββατο 8/10 και της Γ την Κυριακή 19/8.

Η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου, ένας θεσμός που δεν παρουσιάζει αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η κλήρωση του Κυπέλλου και των δύο πρώτων κατηγοριών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29/8 σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΣ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως μετά από πολλά χρόνια, θα αλλάξει τοποθεσία!

Για την προκήρυξη των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου πατήστε ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected