Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν του πάνε τα προκριματικά του Ολυμπιακού, ήττα-αποκλεισμός από τους Ισραηλινούς!

osfp2Ο Ολυμπιακός υπέστη το κάζο της δεκαετίας από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ αφού ηττήθηκε με 1-0 και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τραγικοί οι “ερυθρόλευκοι” για δεύτερο συνεχές παιχνίδι, αποκλείστηκαν δίκαια από μία μετριότατη και άτεχνη ομάδα. Στα πλέι οφ του Europa League ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου ήταν άτολμος. Μπορεί και φοβισμένος. Δεν φοβόταν βέβαια το μετριότατο αντίπαλο αλλά το δικό του κακό εαυτό, τις αντιδράσεις του, το χαμηλό επίπεδο της ετοιμότητάς του.

Με το 4-2-3-1 και τους Φορτούνη και Τσόρι στο αρχικό σχήμα, ο πρωταθλητής θα μπορούσε να γίνει, θεωρητικά, επικίνδυνος, να παίξει κάθετα και να πιέσει. Στην πραγματικότητα τίποτα από αυτά δεν συνέβη στο πρώτο 45λεπτο κατά το οποίο οι παίκτες του Βίκτορ δεν απείλησαν παρά ελάχιστα. Το σουτ του Μπουχαλάκη (πολύ έξω από την περιοχή) ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν.

Η Χάποελ αντιλήφθηκε μετά το 30′ ότι ο Ολυμπιακός έδειχνε σημάδια…χαλαρότητας και δοκίμασε δύο καλά σουτ (και αυτά εκτός περιοχής) τα οποία δεν προβλημάτισαν τον Καπίνο (ο οποίος είχε αντιδράσει καλά και στο σουτ του 10′ από τον Μπίτον) Ο φόβος φυλούσε τα έρμα και για τους δύο.

Ο Βίκτορ άλλαξε αρκετά πράγματα στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο Φιγκέιρας τραυματίστηκε και αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και στη συνέχεια ο Τσόρι έδωσε τη θέση του στον Μαζουακού. Αυτά ως προς το σχήμα γιατί ως προς την εικόνα ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε.

Ενας Ολυμπιακός παθητικός, χωρίς εμπνεύσεις και εμφανώς κουρασμένος από το 70′ και μετά ήταν σαν να περίμενε το μοιραίο. Και αφού δεν ήρθε στη φάση του 56′ όταν ο Νουακέμε εξέθεσε την άμυνα των “ερυθρόλευκων” αλλά νικήθηκε από τον Καπίνο, ήρθε στο 79′ οταν ο Τζέντεκ εκτέλεσε σχεδόν μόνος του από το ύψος της περιοχής για το 1-0!

Το “τρεχάτε ποδαράκια μου” στο τελευταίο δεκάλεπτο (με την εσπευσμένη είσοδο του Πουλίδο στο ματς) ήταν η μόνη λύση. Αλλά όπως συνήθως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις η…πρεμούρα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Χάποελ: Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Τζέντεκ, Νταβιτζάντα, Χομπάν, Μπρουν, Όγκου, Μέλικσον (83′ Τάχα), Μπάρντα (61′ Λούσιο), Νουακέμε.

Oλυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας (51′ λ.τρ Μανιάτης), Μποτία (80′ Πουλίδο), ΝταΚόστα, ΝτεΛα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντομίνγκες (60′ Μαζουακού), Ιντέγε.

δείτε τα γκολ στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected