Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ποια είναι ρε παιδιά αυτή η Ντάνταλκ που θα παίξει στα play off του Champions League; (vid)

36D12D4C00000578-0-image-a-25_1470177335461Έναν γύρο πριν από την παρθενική συμμετοχή ιρλανδικού συλλόγου στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέχει η Ντάνταλκ μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μπάτε Μπορίσοβ.  

Οι «Lilywhites» υπό καταρρακτώδη βροχή επικράτησαν με 3-0 στο «Τάλατ Στέιντιουμ» της Μπάτε Μπορίσοβ ανατρέποντας έτσι το σκορ του πρώτου αγωνα (1-0).

Ακόμη και αν η ομάδα του του Στέφεν Κένι δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το βέβαιο είναι πως θα καρπωθεί το ποσό των 5,6 εκατ. ευρώ που αναλογούν ως πριμ για την συμμετοχή στα γκρουπ του Europa League.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, με αυτή την επιτυχία έχουν ήδη ισοφαρίσει το ρεκόρ της Σάμροκ Ρόβερς που πήρε μέρος στη φάση των ομίλων του Europa League το 2011.

«Δεν με νοιάζει που θα γίνει το ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, Το εκτός έδρας ρεκόρ μας είναι καλύτερο, αλλά είναι δύσκολο για τους οπαδούς της Ντάνταλκ να ταξιδεύουν συνεχώς.

Θα ήθελα να παίξουμε στο ‘Αβίβα’, αυτό είναι το στάδιο που προτιμώ», τόνισε ο Κένι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Όριελ Παρκ», φυσική έδρα της Ντάνταλκ δεν πληροί τις προδιαγραφές της UEFA, καθώς διαθέτει μόλις 3.000 θέσεις!

δείτε το βίντεο από την επική πρόκριση κόντρα στη ΜΠΑΤΕ :

https://www.youtube.com/watch?v=ngM3kyE2EDI

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected