Κατηγορίες
Διάφορα

“Πόλεμος” σήμερα στο Cafe Draw με το ματς του ΠΑΟΚ!

catsΈνας πραγματικός…χαμός αναμένεται απόψε στο Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ γι αυτό καλό είναι οι θαμώνες και οι φίλοι να προσέλθουν όσο γίνεται νωρίτερα από τις 21.30, ώρα διεξαγωγής του μεγάλου ματς!

Ο “δικέφαλος” μετά το 1-1 στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ, θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη βοήθεια της «καυτής» Τούμπας (21:30, NS2).

Οι ασπρόμαυροι έκαναν τη μισή δουλειά στην Ολλανδία και θέλουν να την ολοκληρώσουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τον Φακούντο Περέιρα και τον Δημήτρη Πέλκα, ενώ σε σχέση με το ματς στο Άμστερνταμ μπορεί να υπολογίζει στον Κάνιας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Βλάνταν Ίβιτς κόντρα στους Ολλανδούς και είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κάνιας, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τους ίδιους 11 που έπαιξε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα τους: Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέο Μάτος, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Χαρίσης, Αθανασιάδης, Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος.

Το μεγάλο όπλο του «δικεφάλου» θα είναι ο κόσμος του που θα γεμίσει την Τούμπα με το sold out να γίνεται σε μόλις 6 ώρες.

Από την άλλη πλευρά, ο Άγιαξ αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σίλεσεν, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Φέλντμαν, Τετέ, Μπαζούρ, Κλάεσεν, Γκούντελι, Κασιέρα, Ελ Γκάζι και Ντόλμπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected