Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η “πρώτη” του Αχιλλέα Νάουσας για τη σεζόν 2016/2017

IMG_0639Με μία ημέρα καθυστέρηση (για καθαρά τεχνικούς λόγους) και συγκεκριμένα την Τρίτη 2/8, ξεκίνησε προετοιμασία του Αχιλλέα Νάουσας στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Παρουσία 27 παικτών, του Δημήτρη Κοτζιάμπαση που παραμένει και φέτος στο προπονητικό τιμ (ο Παναγιώτης Καραμεταξάς απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) αλλά και αρκετών μελών τις διοίκησης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Στην ομιλία του ο βοηθός προπονητή ανέλυσε τους φετινούς στόχους της ομάδας, ζητώντας από τους παίκτες του συνέπεια, πειθαρχεία αλλά και καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, ευελπιστώντας να συνεχιστεί το οικογενειακό κλίμα όπως και την περσινή χρονιά.

Όσον αφορά το ρόστερ, στον Αχιλλέα θα παραμείνει τελικά ο Γιώργος Τσαρτσίου, με τον οποίο βρέθηκε η λύση και θα ενισχύσει τους “κυανόλευκους” στη νέα σεζόν ενώ το παρόν έδωσαν και τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι τελούν υπό ένταξη.

Στην προπόνηση της Τετάρτης 3/8 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός ενώ θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαδόπουλος.

περισσότερες φωτογραφίες στο axilleasnaousasfc.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected