Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην “πρώτη” της ΑΕ Χαρίεσσας (photos+vid)

DSCN9999

Πρώτη συνάντηση για την ΑΕ Χαρίεσσας ενόψει της νέας σεζόν και το SportsUp ήταν εκεί για να καταγράψει τις πρώτες προσπάθειες προπονητή και παικτών.

Στο ραντεβού των 18.30 ήταν όλοι παρόντες, εκτός βεβαίως από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξασφάλισαν άδεια από τη διοίκηση (Στάθης Δραγουμάνος, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΑΟ Μαρίνας, Αργύρης και Θωμάς Σταμάτης, Θωμάς Παραστατίδης και Νίκος Παπαλεξίου) αλλά και ο Χρήστος Μποζίνης, ο οποίος φέτος αναλαμβάνει το έργο να προετοιμάσει όσο το δυνατόν κατάλληλα την ομάδα με στόχο να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο στο νέο πρωτάθλημα.

Παρόντες βεβαίως και οι άνθρωποι της διοίκησης (απών σε διακοπές ο πρόεδρος Δημήτρης Γώγος), οι οποίοι καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκαν με τη σειρά τους μια καλή σεζόν, μακριά από τραυματισμούς.

Πιο συγκεκριμένος ήταν στην ομιλία του ο προπονητής της ομάδας, που μίλησε για την προσπάθεια να δημιουργηθεί αρχικά ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να υπάρξει σύμπνοια και ομόνοια μεταξύ των παικτών και να τηρείται το ωράριο των προπονήσεων, ειδικά στην περίοδο της προετοιμασίας.

Ακολούθησε η καθιερωμένη φωτογράφιση των νέων ποδοσφαιριστών, στους οποίους σήμερα προστέθηκαν ακόμη τρεις, εκτός του Δραγουμάνου που αναφερθήκαμε παραπάνω. Ο λόγος για τους Γιώργο Τοπασίδη (18/12/2000, αμυντικός από τον Αριστοτέλη Νάουσας), Δημήτρη Στογιάννη (28/3/1999, μέσος από την Κ17 του Άρη) και Σπύρο Γιοβάνη (τερματοφύλακας από τη Δόξα Νάουσας, θα ενσωματωθεί αύριο) οι οποίοι πλαισίωσαν τους επίσης νεοαποκτηθέντες, όπως βλέπετε παρακάτω στη φωτογραφία του SportsUp :

DSCN9985

Από αριστερά : Χρήστος Μποζίνης, Ιορδάνης Μποζατζίδης, Γιώργος Ηλιάδης, Θεόκλητος Ιωαννίδης, Γιώργος Τοπασίδης, Ζαχαρίας Ιωαννίδης, Δημήτρης Στογιάννης

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, στην οποία έλαβαν μέρος 17 ποδοσφαιριστές και διήρκεσε περίπου 90 λεπτά, ενώ θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με καθημερινές προπονήσεις (εκτός Κυριακής) αλλά και μια σειρά από φιλικά που θα ανακοινωθούν σύντομα.

δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Μποζίνη στην κάμερα του SportsUp αλλά και ένα σύντομο βίντεο με πλάνα από την προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected