Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τα αποτελέσματα των σημερινών φιλικών για τις ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας

alexandriamou_trikala030025Τρία παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό (3/8) πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας ταξίδεψε για τη γειτονική Κατερίνη και συγκεκριμένα στη Νεοκαισάρεια, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Αχιλλέα, που θα αγωνιστεί και φέτος στη Γ Εθνική. Οι Ημαθιώτες προηγήθηκαν 0-1 στο πρώτο μέρος με γκολ του Γιώργου Λέκκα, αλλά στο δεύτερο μέρος και ενώ έγιναν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, οι Πιερείς ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και με δύο τέρματα του Ηλία Μανίκα, επικράτησαν με σκορ 2-1.

Ο κυπελλούχος Ημαθίας ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στον ενισχυμένο Πανθηραϊκό, που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική. Η ομάδα της Σαντορίνης, που προετοιμάζεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια και μεταφέρθηκαν στο γήπεδο του Βρυσακίου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, επικράτησαν με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ που σημειώθηκε στο 90ο λεπτό.

Την φιλική ήττα γνώρισε και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που υποδέχτηκε επίσης μια ομάδα Γ Εθνικής, τον ΑΟ Καρδίας. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λουφτεράρι, ωστόσο η ομάδα από τη γειτονική Θεσσαλονίκη, επικράτησε με 4-2. Τα δύο τέρματα των Ημαθιωτών σημείωσε ο Γιώργος Κίτσας, ο οποίος έχασε και πέναλτι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας  2-1

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Πανθηραϊκός  0-1

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΟ Καρδίας  2-4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected