Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχωρήσεις σε Τσικλητήρα και Φωστήρα

Χωρίς τίτλοΟ Θύμιος Νάτσης έγινε ο τέταρτος παίκτης που αποχαιρετά τον Τσικλητήρα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο 26χρονος επιτελικός μέσος με έφεση στο σκοράρισμα έλυσε την συνεργασία του με τους νταμπλούχους Μεσσηνίας τη σεζόν 2015-16 και μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην Πύλο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Νάτσης ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή, όπου έγινε μάλιστα και επαγγελματίας και στη συνέχεια έπαιξε σε Βάρδα, Ζαβλάνι, Ατρόμητο Λάππα, Αστέρα Μοσχάτου, Ατρόμητο Σπερχειάδας και Προοδευτική Μανωλάδας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Παναγιώτη Σίνου (σε Εθνικό Μελιγαλά) και Χρήστου Χονδρογιάννη, αλλά και του Άγγελου Μπαστακού ο οποίος σήμερα υπογράφει στην Καλαμάτα. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Πέμπτη στις 6 μμ με το ραντεβού να δίνεται στο γήπεδο της Πύλου, για τη παράδοση του αθλητικού υλικού, αλλά τη προπόνηση να πραγματοποιείται σε αυτό της Μεθώνης το οποίο και θα αποτελέσει βάση της ομάδας στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Τα έργα τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο της Πύλου, υποχρεώνουν το Τσικλητήρα να «μεταναστεύσει» σε Μεθώνη αλλά και εκτός Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport365, εξετάζεται το ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Καρπενήσι το οποίο επιλέγουν πολλές ομάδες των μεγάλων κατηγοριών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το ποσό που απαιτείται αναμένεται να ξεπεράσει τις 10-12000 ευρώ και ίσως να αυξηθεί εφόσον οι μέρες παραμονής γίνουν περισσότερες.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΓΩΝΑΣ-2014-2015-9Ελεύθερος έμεινε ο Φώτης Καϊμακαμούδης από τον Φωστήρα.

Σύμφωνα με το stoplekto.gr, ο 23χρονος μέσος βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας και αποχαιρέτησε τους διοικούντες και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε 4 τέρματα, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ιωνικό, Ηρόδοτο, Μανδραϊκό, ΑΟ Γλυφάδας και Ηλυσιακό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected