Αθλήματα

Γιώργος Φύκατας στην ΕΡΑsport: «Δεν υπάρχει καμία διάλυση της ομάδας, αντιθέτως υπάρχει ανανέωση!»

ΦύκαταςΣτην ΕΡΑsport και στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Νάνη μίλησε ο Πρόεδρος του Φιλίππου, Γιώργος Φύκατας.

Ο κ. Φύκατας μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης και έδωσε απαντήσεις σε μια σειρά ζητήματα και κυρίως έδωσε απαντήσεις για το επιχειρούμενη “κλίμα” που θέλει να παρουσιάσει με αρνητικό πρόσημο την κατάσταση στην ομάδα του νταμπλούχου Φιλίππου Βέροιας.

“Το μόνο πράγμα που αλλάζει από τον αρχικό σχεδιασμό, είναι η αποχώρηση του Γρηγόρη Σανίκη”, υπογράμμισε ο Γιώργος Φύκατας, λέγοντας μάλιστα ότι το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Φίλιππο ο Σανίκης, ο πρόεδρος του Φιλίππου το πληροφορήθηκε από κάποια site.

Για τον Δημήτρη Μπαντή ήταν γνωστό ότι ήταν η τελευταία του χρονιά. Ο Γρηγόρης Σανίκης έθετε κι αυτός έναν προβληματισμό στο αν θα συνεχίσει ή θα κρεμάσει τη φανέλα του.

“Προσωπικά θα ήθελα να παίξει και ένα και δύο χρόνια ακόμη”, τόνισε ο κ. Φύκατας. “Φέτος ήταν καταπληκτικός!!! μακάρι να συνεχίσει να παίζει στον Φίλιππο. Αλλά αν αποφασίσει να πάει σε άλλη ομάδα, του ευχόμαστε “καλή επιτυχία”! Έχουμε μια σχέση προσωπική και οικογενειακή και θα συνεχίσουμε να την έχουμε.

Ο Γιώργος Μαστορογιάννης στα μισά της σαιζόν τραυματίστηκε σοβαρά με την Εθνική και δεν πρόσφερε στην κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης πρόσφερε τα μέγιστα για το νταμπλ, αλλά πριν ακόμη το ματς του Άργους με είχε ενημερώσει ότι για προσωπικούς λόγους ήθελε να πάει στην Αθήνα.

Ο Σάββας Καρυπίδης κι αυτός είχε δηλώσει ότι είναι η τελευταία του χρονιά. Άλλωστε ένα χρόνο πριν είχε σταματήσει και επανήλθε στην ενεργό δράση με τον Φίλιππο.

Ο Βουτσάς είχε σταματήσει και αυτός την καριέρα του και επανήλθε τον Δεκέμβριο για να βοηθήσει την ομάδα.

Όλα αυτά δείχνουν ότι πλην του Σανίκη, δεν έχει αλλάξει κάτι στα πλάνα.

Ήδη αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Μπουκοβίνας, ένας πολύ ελπιδοφόρος τερματοφύλακας, ο Κόντης από την ΧΑΝΘ, ένας πολύ καλός εξτρέμ, επέστρεψε ο Δομπρής και ο Κωστακίδης, παίκτες που παίζουν στην Εθνική, ο Βραζάλιτσα, ένα πολύ καλό πιβοτ που έπαιζε και πρόπερσι στον Φίλιππο και ακόμη θα αποκτηθεί ένας ακόμη πολύ καλός ξένος που θα αντικαταστήσει τον Βεσελίνοβιτς, με τον οποίο ήταν δική μας απόφαση να μην συνεχίσουμε.

Ο κ. Φύκατας υπογράμμισε ότι την περσινή περίοδο στο οργανωτικό κομμάτι μαζί με τους Νίκο Νούλα και Μάκη Σουβατζόγλου είχε συμβολή και ο Γρηγόρης Σανίκης.

Φέτος στη θέση του κ. Νούλα μπήκε ο Στέργιος Διαμάντης με τον Νίκο Νούλα να μην είναι επικεφαλής για προσωπικούς λόγους, αλλά συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Και ο φετινός σχεδιασμός έγινε και με τον Γρηγόρη Σανίκη με τον οποίο μάλιστα είχαμε συνεννοηθεί να αναλάβει του χρόνου και επίσημα θέση δίπλα μου στη διοίκηση, αλλά λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, κι ενώ έκανε όλες τις συμφωνίες με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες πάντα σε συνεννόηση μαζί μου, διάβασα σε site ότι δεν θα παίξει στον Φίλιππο. Εμένα προσωπικά δεν μου είπε κάτι τέτοιο.

Επίσης ο Μπαντής και ο Σανίκης μας είχαν πει ότι βρήκαν και κάποιο μεγάλο χορηγό ο οποίος ήθελε να βοηθήσει την ομάδα, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ. Αν και εγώ προσωπικά δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει…

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια διαφωνία με κάποιους παλιούς παίκτες σχετικά με το αν θα παραμείνει προπονητής ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Η διοίκηση αποφάσισε να παραμείνει ο κ. Σεϊρεκίδης με τον οποίο κατακτήσαμε το ντάμπλ. Το ξεπεράσαμε όμως αυτό το πρόβλημα και σε συνεννόηση μαζί τους κάναμε όλον τον σχεδιασμό της ομάδας.

Η ομάδα έχει ισχυρότατη διοίκηση, τόνισε ο κ. Φύκατας, θα ενισχυθεί κι άλλο. Τα περί “διάλυσης” δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, η ομάδα ενδεχομένως να είναι καλύτερη από πέρσι. Συνεχίζουμε κανονικά!!!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected