Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Κουκόλης και άλλοι δύο στον Αγροτικό Αστέρα!

12931194_1013801908689346_2354229375258778267_n

Με τα πράσινα του Αγροτικού Αστέρα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Χρήστος Κουκόλης!

Ο 26χρονος Βολιώτης αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας στον Εύοσμο και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης για την επόμενη σεζόν.

Την περσινή χρονιά έπαιξε σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ είχε άλλες τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου (για 4 χρόνια) και της Βέροιας.

Παίκτες του Αγροτικού Αστέρα λογίζονται και οι Γιώργος Γκέκας και Βασίλης Πάλλας. Σύμφωνα με το flnews.gr, ο πρώτος συμμετείχε από την αρχή στην προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα και έπειτα από αρκετές μέρες προπονήσεων έπεισε το τιμ πως αξίζει να μείνει στην ομάδα. Έτσι, ο 21 ετών επιθετικός (έχει περάσει από Άγιο Νικόλαο, Κ20 Εργοτέλη, Κ20 Καλαμαριάς και Αχέροντα Καναλακίου) υπέγραψε συμβόλαιο στους «πράσινους» και θα τους ενισχύσει τη νέα σεζόν.

Ακόμα, στον Αγροτικό θα συνεχίσει την καριέρα του και ο 25χρονος περιφερειακός επιθετικός Βασίλης Πάλλας. Έχει περάσει από Κοζάνη, Λουκίσια, Αστέρα Μαγούλας, Φωστήρα, Καβάλα, Εθνικό Σερρών, Επισκοπή, ενώ τελευταία έπαιζε στον Καμπανιακό. Τελειωμένη και η περίπτωση του αμυντικού Χρήστου Κουκόλη, που προέρχεται από Πανσερραϊκό και Εθνικό Σερρών. Υπέγραψε και αυτός το νέο του συμβόλαιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected