Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα

Η μεγάλη συγκίνηση για την κινητοποίηση του κόσμου και η αναχώρηση για την Αμερική!

Χωρίς τίτλοΠολύ πιθανό είναι την τρέχουσα εβδομάδα να γίνει το μεγάλο ταξίδι του Λεωνίδα Κουτσούκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε εξειδικευμένο κέντρο στην Βοστώνη για να δεχτεί την κατάλληλη θεραπεία. Μεγάλη ΠΑΕ κατέθεσε ένα σεβαστό ποσό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου πρέπει για να δεχτεί την κατάλληλη θεραπεία και να κάνει την απαιτούμενη μεταμόσχευση μυελού των οστών ώστε να ξεπεράσει την σοβαρή ασθένεια που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του football-academies.gr, η οικογένεια του 21χρονου άσου έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Ο χρόνος άλλωστε είναι πολύτιμος για τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, με τις επαφές να γίνονται καθημερινά για την σύντομη μετάβαση του στην Βοστώνη.

Η αγάπη του κόσμου είναι σημαντική τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους, τονίζει ο πατέρας του νεαρού ο οποίος για άλλη μια φορά ευχαριστεί όλους όσους με κάθε τρόπο βρίσκονται δίπλα στο παιδί του.

Συνεχίζεται η μεγάλη κινητοποίηση

Καθημερινά η συμπαράσταση προς το πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσούκη είναι μεγάλη, αφού όλο και περισσότεροι στηρίζουν τον δικό του αγώνα ζωής και προσφέρονται να τον βοηθήσουν ώστε να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο εξωτερικό.

Σίγουρα τα χρήματα που έχουν μαζευτεί ως τώρα δεν επαρκούν, αλλά με αυτά το παιδί και η οικογένεια του μπορούν να ταξιδέψουν και να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στην Βοστώνη.

Το θετικό είναι ότι συνεχώς υπάρχει οικονομική βοήθεια από γνωστούς και αγνώστους για να τον νεαρό Λεωνίδα που έχουν ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα από την περίπτωση του και θέλουν να τον βοηθήσουν για να καταφέρει να θεραπευτεί όσο καλύτερα γίνεται.

Μην ξεχνάμε ότι στο νησί θα γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις για να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα χρήματα για τον Λεωνίδα Κουτσούκη, ενώ δεν αποκλείεται και στο πρόσφατο μέλλον να υπάρξουν και άλλες δράσεις και κινητοποιήσεις, που θα ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια της οικογένειας όλο αυτόν τον καιρό.

Μεγάλη ΠΑΕ ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό και κατέθεσε πριν λίγες ημέρες ένα σεβαστό ποσό, αλλά οι ιθύνοντες δεν θέλουν με τίποτα να αναφερθεί το όνομα της ομάδας!

Ένα ολόκληρο νησί στο πλευρό του

Φυσικά όλη η Ζάκυνθος στηρίζει τον Λεωνίδα Κουτσούκη και καθημερινά όλο και πιο πολλοί είτε μέσω διαδικτύου είτε με κάποιο άλλο τρόπο εκφράζουν την συμπαράσταση τους και την αγάπη τους για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα υπάρχουν πολλοί που ρωτάνε καθημερινά για την κατάσταση της υγείας του, ενώ μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια στον ίδιο τον Λεωνίδα, ο οποίος δεν χάνει χρόνο και λέει «ευχαριστώ σε όλους» για τα όσα του έχουν προσφέρει το τελευταίο διάστημα.

Η τρέχουσα εβδομάδα άλλωστε θα είναι και η πιο σημαντική για τον Λεωνίδα, ώστε άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό και να δεχτεί την κατάλληλη θεραπεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected