Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην πρώτη συγκέντρωση του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” για τη σεζόν 2016/2017 (photos+audio)

Ξεκίνημα της σεζόν για τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, με την πρώτη συγκέντρωση σήμερα (3/8) και τον καθιερωμένο αγιασμό στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Νίκος Αντωνάς επέλεξε να μην ξεκινήσει από σήμερα τις προπονήσεις, παρά να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και να βρεθούν όλοι μαζί σε γνωστό καφέ της περιοχής ώστε να υπάρξει μια πιο ήπια προσαρμογή για την περίοδο της προετοιμασίας.

Το παρόν στο γήπεδο έδωσε βεβαίως σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Χαβιαρόπουλο, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα αλλά και να προσπαθήσουν άπαντες να διατηρήσουν το επίπεδο αγωνιστικότητας, σύμφωνα με τα θέλω του νέου προπονητή.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην πρώτη συνάντηση, άκουσαν τον Νίκο Αντωνά να μιλά για τα πλάνα και τις σκέψεις του ενόψει της προετοιμασίας, η οποία θα έχει αυξανόμενο ρυθμό όσο πλησιάζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και μια σειρά από φιλικά που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αύριο Πέμπτη (4/8) θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2016/2017, ενώ σήμερα, λίγο πριν τον αγιασμό, οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν τα νέα σετ προπόνησης προσφορά των καταστημάτων “FlyLine” του Γιάννη Τσιπουρίδη, ο οποίος μάλιστα έδωσε το παρόν σήμερα στο γήπεδο.

Πολύ ενδιαφέρουσες ήταν ωστόσο οι πρώτες δηλώσεις του Νίκο Αντωνά στην κάμερα του SportsUp, καθώς αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα της Ημαθίας που όπως ο ίδιος τόνισε, γνώριζε ελάχιστα, για τις διαφορές ανάμεσα σε Πέλλα και Ημαθία αλλά και τις πρώτες του σκέψεις αναφορικά με τη νέα του ομάδα αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ.

ακούστε το ηχητικό :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected