Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Τορομανίδη ο Ορφέας Ξάνθης!

ImageHandler2«Στα παλιά λημέρια από σήμερα ο Τόρο». Με την φράση αυτή ο Ορφέας Ξάνθης ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή στην πόλη του… δεύτερου «Τόρο» της, του Θοδωρή Τορομανίδη, ενός παίκτης γέννημα – θρέμμα της περιοχής που κατάγεται μάλιστα από το ίδιο χωριό με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Τορομανίδης ήταν για πολλά χρόνια στις ακαδημίες της Skoda και στις τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αρχικά στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου και τελευταία φορώντας την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το thrakisports, με τον υποβιβασμό των ομάδων του Έβρου, ο ίδιος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να συμβάλει στην προσπάθεια του Ορφέα Ξάνθης. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Τορομανίδη και τον έχει σαν παιδί του.

Άλλωστε προέρχεται από της ακαδημίες του Ορφέα ενώ κανείς δεν ξεχνά την εντονότατη αντίδρασή του απέναντι στην απόφαση της ΠΑΕ να τον αφήσει ελεύθερο μετά την αναβάθμιση από την Κ20, μη προσφέροντάς του νέο επαγγελματικό συμβόλαιο, δείχνοντάς του ουσιαστικά την έξοδο από την Skoda.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected