Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Καραϊσκάκης – Αμβρακία Κωστακιών 5-1 (photos)

fil-11-aΌλα τα είχε το φιλικό, των ομάδων της Άρτας, που φέτος αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, την ΑΕ Καραϊσκάκης, που και φέτος κάνει πρωταθλητισμό και την νεοφώτιστη Αμβρακία Κωστακιών, που έχει δεδηλωμένο τον στόχο, για καλή πορεία και βεβαίως την παραμονή στην κατηγορία… Πολλά γκολ (5-1 το τελικό σκορ), πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και ανανεωμένοι παλιοί.

Πολλοί νέοι παίχτες και για τις δυό ομάδες, που ξεκίνησαν με τους μικρούς, για να δουν οι τεχνικοί, τι μπορούν να περιμένουν απ’ αυτούς, έχοντας βέβαια και μερικούς απ’ τους παλιούς, για να δένει η ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς καμία φάση ουσίας και όλα έδειχναν, πως το δεύτερο ημίχρονο, θα είναι πιό συγκλονιστικό, με την είσοδο και των μεγάλων ή καλύτερα των ποδοσφαιριστών, που οι ομάδες στηρίζουν πολλά σ’ αυτούς.

Η εξέλιξη του αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ενδιαφέρουσα. Είχαμε, δυό καλές εφόδους στην περιοχή, απ’ τον νεοαποκτηθέντα Φίλλιπο Σκοπελίτη, το ίδιο λάθος απ τους αμυντικούς της Αμβρακίας και με χαρακτηριστική άνεση ο Άρης Λώτας, μετέτρεψε σε γκολ (φωτογραφία πάνω). Ακολούθησε επιθετικός μονόλογος και πάλι από εξαιρετική σέντρα του Σκοπελίτη, ο πολλά υποσχόμενος Άγγελος Τσάκαλος (φωτογραφία κάτω), πέτυχε ένα εξ ίσου εξαιρετικό γκολ, αφήνοντας ακίνητο τον τερματοφύλακα Ραχιώτη, που πέρυσι αγωνιζόταν με την ΑΕ Καραϊσκάκης και φέτος υπερασπίζεται την εστία της Αμβρακίας.

Η συνέχεια, επιφύλαξε την έκπληξη, μιας και ο υπό δοκιμή Γιάννης Ραϊσης, πέτυχε ένα ωραίο γκολ, αξιοποιώντας καλή σέντρα του Παπανίκου. Λίγα λεπτά, πριν ο διαιτητής Κωστούλας σφυρίξει την λήξη του αγώνα, μίλησε και ο συνήθης σκόρερ Ευαγγέλου, που κι αυτός πέτυχε ένα ωραίο γκολ.

Στο τέλος του αγώνα, επιβεβαιώθηκε και η σωστή επιλογή της Αμβρακίας, να εντάξει στην δύναμή της, το νεαρό Μπαλαδήμα, οποίος έκανε την φάση του αγώνα. Πήρε την μπάλα απ’ το κέντρο και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ.

Στον αγώνα που παρακολούθησαν περί τους 200 φιλάθλους, οι δυό προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που έχουν στην διάθεσή τους και προφανώες έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

περισσότερες φωτογραφίες στο epithesi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected