Γ Εθνική / Τοπικά

Γιάννης Κανωτίδης : “Δίνουμε βάση στο νεανικό στοιχείο του Αλμωπού”

13898193_1576590409304099_1634572302_o

Ο Γιάννης Κανωτίδης, άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργου Τυριακίδη, μίλησε στη συνεργάτιδα του SportsUp Χαρά Ματεντζόγλου για τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία.

Αναλυτικά :

”Το Σάββατο ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι στιγμής. Σίγουρα χρειαζόμαστε ακόμη μια μικρή ενίσχυση στο ρόστερ. Επικεντρώσαμε την προσοχή μας στα παιδιά της περιοχής και από κει και πέρα προσθέσαμε και έναν έμπειρο παίκτη (σ.σ. Παπαζούδης) που γνωρίζει τις ανάγκες της κατηγορίας. Αναζητούμε δύο ακόμη ποιοτικές λύσεις στην επιθετική γραμμή. έμπειρους παίκτες που να γνωρίζουν τη Γ Εθνική και να μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω από τα νέα παιδιά που δεν έχουν τις ανάλογες εμπειρίες. Σίγουρα κυριαρχεί το νεανικό στοιχείο και αυτά τα παιδιά αξίζουν να ζήσουν την εμπειρία της Γ Εθνικής και βεβαίως να προβληθούν και μέσα από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Πατάμε γερά στα πόδια μας, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν πετάμε στα σύννεφα Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να δώσει εμπειρίες στα νέα παιδιά. Και από κει και πέρα ότι καλό είναι να ρθει…καλώς να ρθει’!’

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected