Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-0 (photos)

DSCN9995

Πρώτο φιλικό για την ομάδα της Χαλάστρας και δεύτερο για τους Ημαθιώτες, μετά από αυτό στη Νεοκαισάρεια κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα (1-2). Η ομάδα του Ημαθιώτη προπονητή Γιάννη Κερλίδη, δοκίμασε πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι παλεύουν για μια θέση στο ρόστερ στη Γ Εθνική ενώ ο Κυριάκος Καρασαββίδης χρησιμοποίησε σήμερα 19 παίκτες.

Για τους “πράσινους”, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Πέικο, Χαλβατζή, Λίτσι, Αναστάση, Ιορδανόπουλο και τον νεοαποκτηθέντα Καφέ, πλήγμα ήταν στο 1ο λεπτό ο τραυματισμός στο ζυγωματικό για τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο (αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του), ο οποίος αρχικά διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Χαλάστρας και από κει (λόγω ελλείψεων υλικών όπως πληροφορηθήκαμε…) στο αντίστοιχο της Αλεξάνδρειας, όπου και του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα.

Το σκορ άνοιξε για τον Καμπανιακό ο Προβατίδης στο 18ο λεπτό, μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου και ωραία κάθετη πάσα του Κουντουρά, με τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα στο 38′, με δυνατό σουτ του Μπάλλιου από το ύψος της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ο Γιάννης Κερλίδης από την άλλη έριξε όλους τους παίκτες που ήθελε να δει (30 περίπου παίκτες αριθμούσε η αποστολή του Καμπανιακού στο σημερινό παιχνίδι) και ο ρυθμός του αγώνα όπως ήταν φυσιολογικό, έπεσε κατά πολύ.

Στο 78′ η ΑΕ Αλεξάνδρειας έχασε πέναλτι με τον Σαρηγιαννίδη (το κέρδισε ο Λέκκας).

Συνθέσεις

Καμπανιακός (αρχική 11άδα) : Ιβανούδης, Παπάζης, Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος, Λεφίδης, Υψηλός, Κουντουράς, Προβατίδης

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Αβραμόπουλος (2′ λ.τ. Πέτκος), Κούκλας Π., Γρηγοριάδης, Παπακωνσταντίνου, Τσιρίδης, Σαρηγιαννίδης, Τζιλόπουλος, Πιπιλιάρης, Γιοβανόπουλος, Λέκκας. Αγωνίστηκαν και οι Γκατζούφας, Θεοδωρίδης, Γκιουλέκας, Νικολόπουλος, Μπόσκος, Κούκλας Π., Κωτούλας.

δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ, για το οποίο ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected