Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αναγέννηση Κολινδρού 1-2 (photos+vid)

DSCN9995Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του σε ισάριθμα εντός έδρας φιλικά γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι το τελευταίο που μετρά για τον Γιώργο Ντάμτσιο, που και σήμερα έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Η αλήθεια είναι πάντως πως οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων δεν ήταν τόσο ορεξάτοι όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, κάτι που βεβαίως έχει την αιτιολογία του καθώς η ομάδα διανύει τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και τα πόδια είναι ιδιαίτερα “βαριά”

Παρουσία 100 περίπου θεατών που και σήμερα μετέβη στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων για να δει από κοντά την ομάδα, ο Γιώργος Κίτσας (έχει πετύχει όλα τα τέρματα της ομάδας στα φιλικά!) με πολύ ωραία κεφαλιά, σκόραρε από τα…αποδυτήρια (1ο λεπτό) και έδωσε το προβάδισμα στο σκορ.

DSCN0004

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, πίεσαν την ομάδα από την Πιερία και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως να απειληθεί σοβαρά ο Τραούδας. Να σημειώσουμε πως το σύνολο του Ηλία Τζιώκα (παλαίμαχου παίκτη μεταξύ άλλων των Ποντίων Βέροιας, του ΟΦΗ και της Βέροιας) εμφάνισε εξαιρετικά στοιχεία και παρά το γεγονός πως μόλις συμπλήρωσε μία εβδομάδα προετοιμασίας, έδειξε να έχει δυνάμεις και αρκετά τρεξίματα.

Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, η είσοδος του Ηλία Προβατίδη (δεν χρειάζονται συστάσεις για τον παίκτη της Καλαμαριάς, του Πιερικού, του Πλατανιά και του Άρη) έδωσε νέα πνοή στο κέντρο και βγήκαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Μοσχίδη (σύντομα η ανακοίνωση απόκτησης του από τον Αριστοτέλη Καταχά), δύο εκ των οποίων επέφεραν και τα δύο τέρματα των Πιερέων.

Σκόρερς για τους “οράνιε” οι Ρενάτο Γκούτσι και Γιώργος Ματσουράκης, στο 53′ και 79′ αντίστοιχα, με το δεύτερο γκολ να το καταγράφει η κάμερα του SportsUp

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Αθανασιάδης Η., Πετκάκης, Παντριάς, Σούρλας Δ., Ποτουρίδης, Σερμπίνης, Κιρκιλιανίδης, Αθανασιάδης Σ., Πατατούκας, Κίτσας Γ. Αγωνίστηκαν και οι Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Νασούφι, Ζωγράφος, Μοσχίδης, Δρακούλης, Ασημακόπουλος, Ντόι.

Αναγέννηση Κολινδρού : Τραούδας, Αργυρόπουλος, Μπορίσοφ, Στανκίδης, Ρενάτο, Κατσούλας, Φουλίδης, Ματσουράκης, Κουκούδας, Κωνσταντινίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καπετάνος, Χατζόπουλος, Γιαουτζής, Ρομπέρτο, Προβατίδης.

*Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και ένα βίντεο με τη φάση του αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected