Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ορφέας Ξάνθης – Ορφέας Ελευθερούπολης 5-1

Χωρίς τίτλοΣε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και έξι τέρματα, ο Ορφέας Ξάνθης κέρδισε με 5-1 τον Ορφέα Ελευθερούπολης, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αντώνη Χαριτίδη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 10΄ ο Ορφέας Ξάνθης άνοιξε το σκορ με τον Χαριτίδη, ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Τορομανίδη. Στο 23΄ ο Τορομανίδης έκανε το 2-0, παίρνοντας το «ριμπάουντ» ύστερα από το δοκάρι που είχε το σουτ του Χαραλαμπίδη. Στο 41΄ η Ελευθερούπολη είχε δοκάρι με τον Γιαλαμή και στο 44΄ ο Χαριτίδς έκανε το 3-0, ύστερα από πάσα του Μαυρόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα και ενώ ο διαιτητής ετοιμαζόταν να σφυρίξει για το ημίχρονο ο Χαριτίδης έκανε το 4-0, μετά από πάσα του Ξαντινίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε, όμως ο Ορφέας Ξάνθης συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 67΄ ο Δασκαλάκης έκανε το 5-0, ύστερα από την όμορφη προσπάθεια και την πάσα του Τανζού. Το μόνο που κατάφερε η Ελευθερούπολη ήταν να μειώσει με τον Βακιρτζή, ενώ ο Τορομανίδης έχασε μοναδική ευκαιρία σημαδεύοντας το δοκάρι για να κάνει το 6-1.

Ορφέας Ξάνθης: Αθανασίου, Κούτρας (46΄ Δασκαλάκης), Ονούρ (55΄ Τανζού), Μακράκης, Χακή (60΄ Κωτίδης), Μαυρόπουλος, Μόσχος, Τορομανίδης, Ξαντινίδης (46΄ Μελισσόπουλος), Χαριτίδης (65΄ Κακουλίδης), Χαραλαμπίδης (46΄ Μυγγίδης).

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected