Γ Εθνική / Τοπικά

Πύδνα Κίτρους – Διαγόρας Σεβαστής 0-1 (photos+vid)

DSCF3109Σκληρό για την εποχή φιλικό παιχνίδι στο Κίτρος, με τους παίκτες των δυο ομάδων να μην είναι σε καμία περίπτωση έτοιμοι αλλά παρόλα αυτά να δημιουργούν μέσα από το παιχνίδι τους φάσεις, εντάσεις και… παραλειπόμενα τα οποία συναντάς σε μια επίσημη αναμέτρηση πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι τα έβαλαν αρκετές φορές με τον διαιτητή Φώτη Πολυχρόνη υποστηρίζοντας ότι άφηνε σε κάποιες φάσεις υπέρμετρα τα σκληρά μαρκαρίσματα χωρίς να προστατεύει τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, με κίνδυνο να έχουμε τραυματισμούς.

Το άσχημο είναι ότι οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν σε μια-δυο φάσεις του …φιλικού αγώνα, αφού έφυγε τραυματίας στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Θάνος Κουντουριώτης του Διαγόρα με χτύπημα στο γόνατο και πιθανή κάκωση στην επιγονατίδα, ενώ και λίγο αργότερα άφησε τον αγωνιστικό χώρο ο Χρήστος Λαζαρίδης της Πύδνας με τράβηγμα στον προσαγωγό από μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Διαγόρας κατάφερε να πάρει τη νίκη με τον Μίμη Μπενίσκο να αποδεικνύει ακόμα μια φορά την εκτελεστική του ικανότητα, αφού από το πουθενά έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς της Πύδνας και αφού απέφυγε τον Χάρη Αλυσανδράτο, με πλασέ από πλάγια πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η Πύδνα είχε πολύ καλή για την εποχή κυκλοφορία, πλούσιο και βαθύ σε ποιότητα ρόστερ, αλλά δεν μπόρεσε να «μπει» στην περιοχή του Διαγόρα που έδειξε ότι διαθέτει απροσπέλαστο κεντρικό δίδυμο και ποδοσφαιριστές που δε θα γίνουν εύκολη λεία φέτος για καμία ομάδα.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης (25΄Κόλα), Ραπτόπουλος, Κοντσίδης, Πετρουζέλλης, Δήμας, Κυπαρίσσης Γ., Γελαδάρης, Πέτρο, Κυπαρίσσης Ν., Κατσιαμήτας.

Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι: Παπατολίκας, Καραγκούνης, Μπαλής, Παυλίδης, Γκουδάρας, Στεφανίδης, Κωτσιαρίδης, Μακράκης.

Διαγόρας Σεβαστής (Σάκης Κωτσιόπουλος): Ίτσιος, Τάχος, Λαγδάρης, Μακρής, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Κουντουριώτης (22΄ Τσιώμης), Σιδηρόπουλος, Κούμπουλα, Τρικαλόπουλος, Μπενίσκος.

Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Γούτσιος, Καλουσίδης, Τσαγκαράκης, Ευαγγελόπουλος, Σαμανίδης.

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected