Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Πιο μερακλίδικος πλέον ο…Καφές στην Αλεξάνδρεια!

13950959_10153958744024195_1983385196_oΤην τριάδα των περσινών πρωταθλητών συμπληρώνει η ΑΕ Αλεξάνδρειας, μετά την απόκτηση των Αβραμόπουλου και Σαρηγιαννίδη από τη Νάουσα!

Η διοίκηση των “πρασίνων”, κινούμενη με άκρα μυστικότητα και με την πίστη πως θα μπορέσει να πετύχει το deal, κατάφερε να πετύχει μια ακόμη σπουδαία συμφωνία για τη νέα σεζόν, καθώς έκανε δικό της και τον Δημήτρη Καφέ.

Ο 36χρονος επιθετικός, με 93 επαγγελματικές συμμετοχές στο ενεργητικό του και 38 τέρματα σε Β και Γ Εθνική όταν αυτή ήταν επαγγελματική, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας, “λύνοντας” ακόμη περισσότερο τα χέρια του Κυριάκου Καρασαββίδη που αναζητούσε την τελευταία “πινελιά” στο ρόστερ.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου Ημαθίας και δεύτερος στην Α1 Ερασιτεχνική, έχει ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια στη Χαλκιδική, ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι το μεράκι του και για το λόγο αυτό, ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του να σταματήσει! Ο ίδιος άλλωστε έχει τονίσει κατά καιρούς πως όσο αντέχουν τα πόδια και η καρδιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται και πάντα βεβαίως με στόχο τον πρωταθλητισμό.

Στους “πράσινους” επιστρέφει μετά το 2009 όταν αγωνίστηκε επί μία διετία στη Δ Εθνική, από τους πιο δυνατούς κρίκους και τότε για την αξιόλογη πορεία της Ημαθιώτικης ομάδας στην κατηγορία.

Να σημειώσουμε πως στο παλμαρέ του έχει την παρουσία σε Μακροχώρι (Γ Εθνική, 24 συμμετοχές, 16 γκολ), Αχιλλέα Νεοκάστρου (πρωταθλητής τη σεζόν 2012/2013), Νέα Ιωνία, ΠΑΟ Ρουφ, Νίκη Αγκαθιάς, Καβάλα, Πανηλειακό, Βέροια και Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Αλεξάνδρειας :

“Η ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Καφέ. Ο 36χρονος επιθετικός είναι η επιλογή του προπονητή μας Κυριάκου Καρασαββίδη και κατ επέκταση της διοίκησης για τη γραμμή κρούσης της ομάδας και θεωρούμε πως η εμπειρία αλλά και η εν γένει παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποτελούν τα κυριότερα κριτήρια της απόφασης μας. Για το βιογραφικό του δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς οι 100 επαγγελματικές συμμετοχές και τα 250 περίπου τέρματα συνολικά στην καριέρα του, αποτυπώνουν την ποιότητα του Δημήτρη Καφέ. Η ΑΕ Αλεξάνδρειας καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια της και του εύχεται μια σεζόν μακριά από κακοτοπιές και πολλά πολλά γκολ, όπως άλλωστε πράττει στα 20 περίπου χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected