Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εργοτέλης 0-6 (photos)

Με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά κόντρα σε έναν αντίπαλο σαφώς υποδεέστερο, ξεκίνησε τους φιλικούς του αγώνες ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε στα Γιαννιτσά της τοπικής Αναγέννησης με 6-0.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν φανερή (εντυπωσιακά νεανικό το ρόστερ των “μπλε”), κάτι που «μαρτυρά» και το τελικό σκορ, παρόλα αυτά η κρητική ομάδα παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο μια όρεξη και φρεσκάδα, που μπορεί κάποιος να την κρατήσει ως θετικό, όσο νωρίς είναι φυσικά για συμπεράσματα.

Ο Εργοτέλης μπήκε «φουριόζος» στην αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν από κοντά ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Βρέντζος και Νίκος Γεωργιλαδάκης αντίστοιχα και στα 25 πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης πέτυχε τα μισά του γκολ, με τον Κατσικοκέρη να είναι ο σκόρερ στα δύο από αυτά, αρχικά στο 15 και στη συνέχεια στο 16, ενώ το τρίτο ήταν αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να προβάλουν σθεναρή αντίσταση στην κρητική ομάδα, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να αντικαθιστά σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα.

Ο Εργοτέλης πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τον Μανουσάκη να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, στο 61’ και στο 65’, ενώ το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Καραλή στο 75’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Σαββουλίδης, Νιοράτζε, Αλεξανδρίδης, Ζαφειρίου, Βασιλειάδης, Λέντι, Χαραβιτίδης, Κυζιρίδης, Κοκκινίδης, Τερζής, Κάρτζιος, Τομπουλίδης. Αγωνίστηκαν και οι : Ξανθόπουλος, Ζαφειρίου, Θεοδωρούλης, Γιοβάνογλου, Ασλανίδης, Καλαϊτζής

Εργοτέλης : Σαβουϊδάκης, Ζουμπουλάκης, Σηφάκης, Τζανής, Πολυχρονάκης, Μισέλ, Βογιατζής, Μπερουασβίλι, Κοιλιάρας, Λεάλ, Κατσικοκέρης. Αγωνίστηκαν και οι Βασιλειάδης (υπό δοκιμή), Γενιτσαρίδης, Σηφάκης, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Τσακάνι, Ρουσάκης, Καραλής, Χρηστάκης, Μανουσάκης.

κείμενο : grandsport.gr

φωτογραφίες : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected