Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Ηρακλής 2-3

D4MT0PA-1000x500Ο Ηρακλής κέρδισε με 3-2 τη Δόξα Δράμας, έχοντας ως κορυφαίο του παίκτη τον νεαρό Αμαραντίδη που πέτυχε δύο γκολ.

Όπως αναφέρει το bluearena.gr, οι «κυανόλευκοι» στο πρώτου του φιλικό επί ελληνικού εδάφου, έβγαλαν αρκετά από τα στοιχεία που δούλεψαν στην Ολλανδία, ωστόσο εμφάνισαν αρκετά αμυντικά προβλήματα, αφού εκτός από τα δύο γκολ που δέχτηκαν, είδαν τους γηπεδούχους σε τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις να απειλούν την εστία τους.

Σε ό,τι αφορά τα του αγώνα, μόλις στο 6′ ο Πασάς, έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το σουτ του να περνάει εκτός εστίας.

Στο 12′ ο Πασάς, πήρε το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Περόνε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 16′ με τον Καρλόπουλο να απειλεί έπειτα από λάθος του Μπαρτολίνι, με τον Ζιαμπάρη να σώζει την εστία του Ηρακλή. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ιντζόγλου, με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Η απάντηση των παικτών της Δόξας ήταν άμεση με τον Γιόνδη να ισοφαρίζει στο 22′ σε 1-1 με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου και απόκρουση του Χουάντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε αλλαγές και μία εξ’ αυτών, ο Αμαραντίδης, έμελλε να πρωταγωνιστήσει. Ο νεαρός χαφ, στο 48′ έβαλε και πάλι τους «κυανόλευκους» μπροστά στο σκορ.

Στο 66′ ένα ακόμα γκολ για τον Ηρακλή, ακυρώθηκε, σκόρερ ήταν ο Κυριακίδης. Στο 76′ ο Μαρκόπουλος χρειάστηκε τρεις προσπάθειες, για να νικήσει τον Περνίς και να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Ηρακλής, δύο λεπτά αργότερα με ωραίο πλασέ του Αμαραντίδη, πηρε ξανά το προβάδισμα με 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Πινδώνης, Κεφαλάς, Σουάνης, Γιονδής, Καρλόπουλος, Κουμπούρογλου. Αγωνίστηκαν και οι Καράδαης, Παπαζούδης, Μουτεσίδης, Πολύζος, Ακασού, Γαϊδαρτζής, Σάντος, Μπουσινάκης, Μπάμπουρας

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Σαραμαντας, Αγγελοπουλος, Ιντζόγλου, Περόνε, Πασάς, Στάμου, Μοντεϊρο. Αγωνίστηκαν και οι Αμαραντίδης, Περνίς, Καραγκούνης, Ρούσσος, Μπεκιάρης, Ανδρεόπουλος, Ρότας, Δούμτσιος, Τσιότρας

φωτ. από sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected