Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα – Εορδαϊκός 0-1 (photos)

IMG_8080Με νίκη συνοδεύτηκε το πρώτο φιλικό τεστ του Εορδαϊκού στη προετοιμασία του.

Πιο συγκεκριμένα κέρδισε εκτός έδρας το περσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Φλώρινας και ένα από τα φαβορί για το φετινό τίτλο Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα με 1-0.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται κουρασμένες από τις συνεχείς προπονήσεις. Προσπάθησαν όμως δημιούργησαν ευκαιρίες και γενικά ικανοποίησαν τους περίπου 200 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Φάσεις- γκολ

Στο 10ο εκτέλεση φάουλ του Καλογιαννίδη ο Μιχαηλίδης θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπαλίτσας από πολύ κοντά θα αστοχήσει.

Στο 30ο τετ-ατ-ετ του Σ. Αθανασιάδη που θα σουτάρει άουτ ενώ στο 32ο σέντρα του ίδιου ο Μπατμάς σε κενή εστία θα σουτάρει άουτ.

Στο 41ο ο τελευταίος θα κλέψει τη μπάλα από το Στόϊκο θα σουτάρει αλλά ο Κατρατζής θα απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο 44ο σέντρα σουτ του Κωστικίδη η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ και στο 50ο σέντρα του Μαυροματίδη ο Μπίκος δεν θα βρει όπως ήθελε τη μπάλα σε πλεονεκτική θέση.

Στο 63ο σουτ του Χαραλαμπίδη Θ. θα περάσει άουτ και στο 65ο σουτ του Ιωαννίδη θα αποκρούσει δύσκολα ο Κωφίδης.

Στο 69ο ο Μπαμπάρης «κρέμασε» το τερματοφύλακα του ο οποίος όμως πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 86ο ο Τακίδης θα γυρίσει στον Ιωαννίδη που με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 και στο 90ο σέντρα Xhafka κεφαλιά του Θεοδουλίδη απέκρουσε ο Κωφίδης.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα: Μιχαηλίδης (46′ Κωφίδης), Γιορεντζίδης (55′ Αθανασιάδης Σ. / 70′ λ.τ. Μαρκόπουλος Κ.), Ρούντος (55′ Χαμαλίδης), Σιδηρόπουλος, Σεκουλίδης (46′ Μπαμπάρης), Μούλας (46′ Ανδρεάδης), Ντομόφσκι, Αθανασιάδης Σ. (70′ Σωματάκης), Μπατμάς (60′ Φερεντίνος), Σβίρος, Ρωμαίος.

Εορδαϊκός: Στόϊκος, Βλαδίκας Β. (25′ Τσεχράτζε), Καλογιαννίδης, Μπαλίτσας, Μυροφορίδης, Χαραλαμπίδης Δ., Βλαδίκας Δ., Λιάπτσης, Κωστικίδης, Κατρατζής, Μινάϊ. Αγωνίστηκαν και οι Περπερίδης, Πασχαλίδης, Χhafka, Τακίδης, Λιάμης, Περσίδης, Μπίκος, Χαραλαμπίδης Θ., Θεοδουλίδης, Μαυροματίδης, Ιωαννίδης.

Επόμενο φιλικό για τον Εορδαϊκό τη Τετάρτη στις 6 στη Πτολεμαΐδα με αντίπαλο τον Εργοτέλη

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Εορδαϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Κόστοβ Κονσταντίνοφ, χωρίς όμως περαιτέρω στοιχεία

περισσότερες φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected