Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΟΦΗ – Ερμής Ζωνιανών 2-0 (photos)

catsΟ ΟΦΗ, για τα δεδομένα της εποχής, ικανοποίησε τον Νιόπλια επικρατώντας στο πρώτο φιλικό της χρονιάς του Ερμή Ζωνιανών με 2-0 στο ΒΑΚ με δύο γκολ του Μπουρσέλη.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, οι αρκετοί φίλοι της ομάδας που παρακολούθησαν το ματς πήραν μία πρώτη… γεύση από τα επτά από τα δέκα φετινά αποκτήματα (δεν έπαιξαν οι Οστοϊτς – Μασάδο και Δαύκος λόγω μικροτραυμταισμών) αν και η ομάδα ακόμα είναι εμφανώς ανέτοιμη και χωρίς να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπουρσέλης. Το πρώτο στο 65′ με σουτ και το δεύτερο στο 90΄με πλασέ.

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε ικανοποιημένος μετά το ματς, τηρουμένων των συνθηκών και της περιόδου που έγινε το ματς, ενώ προανήγγειλε οτι ο ΟΦΗ θα κάνει 2-3 ακόμα καλές μεταγραφές που θα κάνουν την διαφορά.

Οι παίκτες του OΦΗ έδειξαν διάθεση και όρεξη και στα δυο ημίχρονο, όπου ο τεχνικός του, χρησιμοποίησε σχεδόν δυο διαφορετικές ενδεκάδες.

Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω απο 500 φίλαθλοι του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο και το χειροκρότημα ειδικά στα νέα παιδιά του ΟΦΗ (Μπουρσέλης, Βρετός, Ογκμποε, Κέβιν) ήταν ζεστό.

Η εικόνα του ΟΦΗ για πρώτο φιλικό και ενώ το πρωί του Σαββάτου είχε προηγηθεί δυνατή προπόνηση, ευχαρίστησε τους φιλάθλους, που είδαν μια μαχητική ομάδα, με πολύ ταλέντο.

Ντεμπούτο με τον ΟΦΗ έκανε ο Σέρβος αμυντικός Μίκιτς, τον οποίο ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε ως δεξί στόπερ, ενώ απο τις νέες μεταγραφές αγωνίστηκαν ακόμη οι Κομεσίδης (αγωνίστηκε και σαν δεξί στόπερ και σαν δεξί μπάκ), Βαλλιάνος (αριστερός μπάκ), Μιλοσάβλιεφ (επιθετικός), Βρεττός (επιθετικός), Μακρίδης (μεσοεπιθετικός), Ογκμποε (επιθετικός).

Παράλληλα αγωνίστηκε και ο 18χρονος Βοσνιοαυστριακός Νιχάτ (επιθετικός) τον οποίο τσεκάρει ο Νίκος Νιόπλιας τις τελευταίες μέρες.

Δεν αγωνίστηκαν οι Όστοιτς (αμυντικός), Μασάδο (μέσος), Δάφκος (τερματοφύλακας) τους οποίους ο Νίκος Νιόπλιας προφύλαξε λόγω τραυματισμού και ο Δερμιτζάκης (τερματοφύλακας).

Συνθέσεις

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους: Κασμερίδη, Μπολάκη, Κομεσίδη, Κώτσιο, Βαλλιάνο, Νάστο, Μάνο, Μιλοσάβλιεφ, Βρεττό, Χαντί, Φουκαράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους: Κασμερίδη (65′ Γιαννόπουλο), Κοιλιάρα, Φαζό, Μίκιτς, Κομεσίδη, Κέβιν, Κιάσσο, Μπουρσέλη, Μακρίδη, Ογκμποε, Νιχάτ.

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας (38′ Ζερβός, 61′ Ανδριαδάκης), Κοζιράκης, Πρωτογεράκης (61′ Γεμιστός), Γεωργούλης (46′ Λογοθέτης), Ανυφαντάκης, Προβιδάκης (61′ Χριστοδούλου), Πουλάκης (46′ Τοπούζης), Ταβλαδωράκης, Πλουσής Βασ. (46′ Πασιαλής), Ανωγειανάκης (37′ Μ. Γιακουμάκης), Ζανελάρης (67′ Σελοχάρι).

 

περισσότερες φωτογραφίες στο grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected