Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Η παρουσίαση της φανέλας αλά…Bundesliga από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας! (photos)

84b16a_122711268415408b8c7a7ed9169afa88-mv2Σε επαγγελματικά πρότυπα, πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του συλλόγου στην Αγία Μαρίνα, εκδήλωση του Μέγα Αλέξανδρου για την παρουσίαση της ποδοσφαιρικής εμφάνισης της ομάδας για τη σεζόν 2016 – 2017.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η επιλογή των εμφανίσεων για τους αγώνες και τις προπονήσεις της ομάδας για τη φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη. Οι νέες στολές θα έπρεπε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου που τις θέλει ανθεκτικές στο σκληρό παιχνίδι, στον ήλιο, στα συχνά πλυσίματα, στις ακραίες θερμοκρασίες.

Θα έπρεπε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των παικτών, να δίνει στιλ και κομψότητα, να απορροφούν τον ιδρώτα και να στεγνώνουν γρήγορα, να επιτρέπουν την αεροδυναμική ώθηση, να επιτρέπουν ανεμπόδιστα όλες τις κινήσεις των αθλητών.

Πρέπει η στολή να ικανοποιεί τις απαιτήσεις και των χορηγών του Μέγα Αλέξανδρου, να είναι έτσι σχεδιασμένη που να μπορεί με ευκολία ο φίλαθλος να αναγιγνώσκει την επωνυμία της εταιρίας που επιλέχθηκε φέτος να κοσμεί το μπροστινό μέρος της, να είναι κατάλληλα χρωματισμένη και με υλικό που δεν επιτρέπει την αντανάκλαση του φωτός.

Η ανακοίνωση συνεχίζει :

“Θα πρέπει τέλος να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των ανθρώπων που πλαισιώνουν τον Μέγα Αλέξανδρο και αυτοί φυσικά είστε εσείς, οι φίλοι του, οι φίλαθλοι, οι απλοί χωριανοί οι οποίοι θέλουν να καμαρώνουν την ομάδα μας ντυμένοι στα μπλε ρουά που αποτελούν τα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου μας από το 1975 όταν επίσημα άρχισε την αγωνιστική του δράση.”

Η Διοίκηση λοιπόν καλείται για ακόμη μία φορά σε αυτά τα 41 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας να συλλέξει και να συνθέσει τις υψηλές αυτές απαιτήσεις. Καλείτε να ενώσει το γούστο των νέων με τις αναμνήσεις των παλιών. Καλείται να διατηρήσει την παράδοση της ομάδας μας αλλά και να ακολουθήσει την τελευταία λέξη της μόδας. Το αποτέλεσμα αυτής της σύνθετης εξίσωσης λοιπόν για φέτος το βλέπετε φορεμένο από τον νεαρό παίχτη του Μέγα Αλέξανδρου Μονοσπιταλή Θέμη.

Πρόκειται για στολή της NIKE που είναι βασισμένη στη τεχνολογία DRY FEET για γρήγορη απορρόφηση του ιδρώτα, αρκετά ελαφριές ώστε να μην επιβραδύνουν καθόλου τον παίχτη, αντιθέτως λόγω της μοναδικής αυτής τεχνολογίας, του προσφέρουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Η μπροστινή πλευρά είναι χωρισμένη με λεπτές μπλε και άσπρες ρίγες κάνοντας μία χαρακτηριστική διαβάθμιση στην ένταση και την φωτεινότητα του χρώματος, όπως μπορείτε να δείτε και στο κέντρο βρίσκεται το λογότυπο του μεγάλου μας χορηγού, της «ΕΚΟ».

Τόσο οι ρίγες όσο και τα χρώματα κάνουν ευθεία αναγωγή στη πρώτη στολή του συλλόγου μας. Το σορτσάκι είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό σε μπλε χρώμα. Η στολή συνοδεύεται από κάλτσες μπλε χρώματος στις οποίες αναγράφεται η ονομασία της ομάδας μας.

Της ίδιας μάρκας NIKE είναι και η νέα φορεσιά των τερματοφυλάκων μας. Όπως μπορείτε να δείτε είναι κίτρινου, φωσφόριζε χρώματος με εμφανή και εδώ στη μπροστινή μεριά την επωνυμία του μεγάλου μας χορηγού, της «EKO». Τη στολή σήμερα τη φοράει ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας και πολλά υποσχόμενος Γιάννης Λυμούσης. Δίπλα του βρίσκεται ο πιο νέος σε ηλικία τερματοφύλακας της ομάδας μας Λεκα Χρήστος ο οποίος φορά την δεύτερη στολή που είναι της GIVOVA και θα χρησιμοποιηθεί φέτος στην οποία επίσης αναγράφεται στο κέντρο ο μεγάλος μας χορηγός, η «ΕΚΟ».

Για τις ανάγκες των εντός έδρας παιχνιδιών στα οποία η αντίπαλη ομάδα θα έχει τα ίδια μπλε χρώματα, ο Μέγας Αλέξανδρος θα χρησιμοποιεί την Κίτρινη στολή της GIVOVA σαν αυτή που φοράει ο παίκτης μας Παντέλογλου Αντ.

Η διοίκηση φέτος επίσης, είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στην ομάδα μας, στους παίκτες μας, και δύο φορεσιές προπόνησης. Η μία, όπως βλέπετε στον ποδοσφαιριστή Κοτσαγκόγκο Αλέξη έχει μπλε χρώμα και φέρει μπροστά την επωνυμία του χορηγού μας «stancolac» με σορτς ίδιου χρώματος ενώ η δεύτερη στολή, όπως βλέπετε τον αθλητή μας Νεκτάριο Λυμούση. Έχει πορτοκαλί χρώμα και φέρει μπροστά την επωνυμία του άλλου μας χορηγού «αγροκτήματα Μιχαηλίδη» με σορτς στο ίδιο χρώμα. Οι δύο στολές προπόνησης είναι της GIVOVA. 

Το «όνειρο» σιγά – σιγά αρχίζει να χτίζεται, να παίρνει «σάρκα και οστά», όλα αυτά που για πολλούς μοιάζουν εξωπραγματικά, για εμάς που αγαπάμε τον Μέγα Αλέξανδρο τα κάναμε να φαντάζουν απλά βάζοντας μόνο το μεράκι και πολύ δουλειά.

Όλα αυτά που οι Παππούδες μας και οι πατεράδες μας ζήλευαν στους μεγάλους της εποχής τους συλλόγους, τα φέρνουμε εδώ, στο σπίτι μας στην Αγία Μαρίνα! Σας θέλουμε κοντά μας για να πιάσουμε τους φετινούς μας στόχους που δεν είναι άλλοι από το να διατηρηθούμε ψηλά στην κορυφή της συνείδησης των ανθρώπων του τόπου μας και να καταφέρουμε να φτιάξουμε τον Μέγα Αλέξανδρο όπως ακριβώς τον ονειρευτήκαμε όλοι μας! 

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους χορηγούς της ομάδας που σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς, βρήκαν τους πόρους για να ενισχύσουν τον Μέγα Αλέξανδρο γιατί και αυτοί, όπως και εμείς επενδύουμε στην ελπίδα, επενδύουμε στα παιδιά μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected