Football League - Μεταγραφές

Αυτοί είναι οι 10 ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνει η μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού

135114Η γνωστοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσία του Πανσερραϊκού από τον Παναγιώτη Διλμπέρη έβαλε “φωτιά” στα τηλέφωνα των μάνατζερ και παράλληλα σε αυτά της ΠΑΕ, καθώς από εκείνη την στιγμή έχουν προταθεί πολλοί παίκτες προκειμένου να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας.

Έτσι και αλλιώς μεταγραφές θα γίνουν και μάλιστα πολλές, καθώς ο ιδανικός αριθμός παικτών για τον 42χρονο τεχνικό θα ήταν 26-27 και τα “λιοντάρια” απέχουν πολύ από αυτόν!

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα μεταγραφικών στόχων, εκ των οποίων κάποιοι έχουν κάνει όντως επαφές και κάποιοι άλλοι απλά φέρεται να ενδιαφέρουν, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

Ποιοι είναι όμως αυτοί σύμφωνα με το serrresport;

1)Λεάντρο Πίντο: 22χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Ολυμπιακό, Δόξα Δράμας, Καλλονή, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Περισσότερες από 80 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκ και Football League.

2)Γεώργιος Σμίλτος: 23χρονος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Παναιτωλικό, Τηλυκράτη, Ηρακλή και Κισσαμικό. 15 συμμετοχές πέρυσι.

3)Βίλιμ Ποσίνκοβιτς: 25χρονος Κροάτης αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός με 22 συμμετοχές και 1 γκολ πέρυσι στον Κισσαμικό. Έχει παίξει σε Ροβανιέμι, Ηρακλή Ψαχνών, Καβάλα, Σάντα Κλάους(Φινλανδίας), Σλάβεν Μπελούπο.

4)Νίκολα Κρισμάρεβιτς: 24χρονος μέσος με 32 συμμετοχές και 3 γκολ στον Παναγιάλειο. Έχει παίξει και στην Ζάκυνθο.

5)Χρήστος Τζιώρας: 27χρονος επιθετικός με 30 συμμετοχές και 6 γκολ στον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει παίξει επί σειρά ετών στη Νίκη Βόλου, αλλά και σε Βατανιακό, Αετό Σκύδρας, Κοζάνη.

6)Γκέρμαν Ντατίδης: 26χρονος αμυντικός χαφ με 10 συμμετοχές στην Κέρκυρα. Έχει παίξει και σε Τύρναβο, Ηρακλή και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

7)Γιώργος Μαργαρίτης: 25χρονος αριστερός μπακ. Έπαιζε στον Εθνικό Αγιονερίου. Έχει αγωνιστεί και σε Ολυμπιακό Βόλου. Άρη, Αγροτικό Αστέρα.

8)Τιμόθεος Τσελεπίδης: 20χρονος κεντρικός αμυντικός, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ όπου είναι επαγγελματίας. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Σερρών.

9)Αναστάσιος Δημητριάδης: 19χρονος μεσοεπιθετικός, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ όπου είναι επαγγελματίας.

10)Γεώργιος Κάκκο: 19χρονος μέσος,  ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ όπου είναι επαγγελματίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected