Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δίδυμο τερματοφυλάκων στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με Μοσχίδη! (vid)

DSCN9983Μια 11άδα μεταγραφές συμπλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Μόσχου Μοσχίδη.

Ο 33χρονος (15/9/1983) τερματοφύλακας συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ αγωνίστηκε στα δύο τελευταία φιλικά με αντιπάλους τον ΑΟ Καρδίας και την Αναγέννηση Κολινδρού (φωτ).

Στην ομάδα της Πιερίας μάλιστα διετέλεσε για 3.5 χρόνια μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, όταν και μεταγράφηκε στον Αριστοτέλη Καταχά, στον οποίο αγωνίστηκε πριν την ομάδα του Κολινδρού. Παλαιότερα φόρεσε και τη φανέλα του Αιγινιακού, αλλά και συλλόγου από το τοπικό πρωτάθλημα της Κρήτης όπου είχε μεταβεί για σπουδές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση του Μόσχου Μοσχίδη.

Ο γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου του 1983 τερματοφύλακας αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Αριστοτέλη Καταχά, μετά από μια μακρόχρονη παρουσία στην Αναγέννηση Κολινδρού. Έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, αγωνίστηκε στα φιλικά και είμαστε ευτυχείς για το γεγονός πως το “δίδυμο” κάτω από τα δοκάρια βρίθει εμπειρίας και ικανότητας.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων καλωσορίζει τον Μόσχο και του εύχεται μια χρονιά με διακρίσεις και βεβαίως μακριά από τραυματισμούς”

δείτε βίντεο με μια εντυπωσιακή του επέμβαση στο φιλικό με Αναγέννηση Κολινδρού :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected