Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η “πρώτη” του ΜΑΣ Βεργίνας για τη σεζόν 2016/2017

Χωρίς τίτλοΠραγματοποιήθηκε σήμερα (8/8) η πρώτη συγκέντρωση για τον ΜΑΣ Βεργίνας ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Μετά από πολλά…κύματα τα οποία πέρασε ο σύλλογος σχετικά με τη συγκρότηση του ρόστερ της νέας σεζόν αλλά και την προσωρινή όπως αποδείχτηκε αδυναμία να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα, βρέθηκε η λύση και σήμερα διοίκηση και ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν στο Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας.

Με προπονητή τον Γιάννη Παυλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα κατόπιν τη συμφωνίας που έλαβε χώρα με τον Νηρέα Βέροιας και παρουσία 20 ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2016/2017.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου για τη σημερινή “πρώτη” :

“Πλούσιο το ταλέντο στο υπάρχον ρόστερ το οποίο αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω τις επόμενες μέρες με αθλητές που θα εξυπηρετούν το πλάνο της ομάδας για ένα ρόστερ με ταλαντούχους και λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας μας κ. Γιάννη Παυλίδη. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Η πρωινή θα αρχίσει στις 8.30 στις εγκαταστάσεις του Νηρέα και η απογευματινή στις 6:00 στο γήπεδο της Βεργίνας. Η διοίκηση θα ήθελε να ευχηθεί σε όλο το τμήμα καλή χρονιά με υγεία.

Υ.Γ:Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected