Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To SportsUp στην “πρώτη” του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (photos+vid)

DSCN0053Σε ένα ακόμη γήπεδο για την περίοδο της προετοιμασίας βρέθηκε το SportsUp, αυτή τη φορά στο πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Εκεί όπου διαπιστώσαμε με έκπληξη (οι φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί κατά καιρούς, δεν μπορούν να αποτυπώσουν την ακριβή εικόνα) την τεράστια δουλειά που έχει γίνει από τους ιθύνοντες, τόσο για την εικόνα που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος εντός και εκτός, όσο και με την παρουσία προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστών του Μέγα Αλέξανδρου.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς αναμένονται νέα καρεκλάκια για τους φιλάθλους, σκέπαστρο στην κερκίδα αλλά και επαγγελματικοί πάγκοι για τις δύο ομάδες!

DSCN0064Για όλα αυτά βεβαίως, για το μεράκι και τον ζήλο (στοιχεία που ευτυχώς διαθέτουν στις μέρες μας οι παράγοντες…) αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στο ΔΣ, στους προπονητές και σε όλους όσους συνέβαλαν για την εξαιρετική εικόνα.

Μετά την καθιερωμένη ομιλία του προπονητή της ομάδας Φίλιππου Πέιου, σύσσωμη η διοίκηση αλλά και οι 25 ποδοσφαιριστές έλαβαν τον καθιερωμένο αγιασμό και στη συνέχεια τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και όλη ομάδα φωτογραφήθηκε για την (παραδοσιακή) παρουσίαση του SportsUp ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολούθησε η 90λεπτη περίπου προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, προπονήσεις που θα συνεχιστούν καθημερινά εκτός Κυριακής ενώ το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 13/8 κόντρα στη Θύελλα Σταυρού στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

δείτε πλάνα από τη σημερινή “πρώτη” :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected