Κατηγορίες
Αθλήματα

Υπέγραψαν Έκι Βραζάλιστα και Στηβ Παπαδόπουλος στον Φίλιππο!

Έκι Βραζάλιστα και Στηβ Παπαδόπουλος υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους με τον Φίλιππο Βέροιας το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Εκι Βραζάλιτσα είναι παλίος γνώριμος. Ο ύψους 1,92 Βόσνιος πίβοτ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Φιλίππου και την περίοδο 2014-15. Τη περασμένη σαιζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Οχρίδας, στο ιδιαίτερα δυνατό πρωτάθλημα των Σκοπίων.

Για τον “κάπταιν” Στηβ Παπαδόπουλο οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές. Γνωστός για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστική του προσφορά, ο Παπαδόπουλος είναι ο αρχηγός της ομάδας και ο μόνος “παλιός” που έμεινε και συνεχίζει, με αυξημένες ευθύνες.

Οι δυο παίκτες υπέγραψαν παρουσία του κ. Σουβατζόγλου, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Φύκατας και ο πρόεδρος της Επιτροπής χάντμπολ, Στέργιος Διαμάντης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Φύκατας ευχαρίστησε τον Πρόδρομο Σουβατζόγλου που για τρίτη συνεχή χρονιά παραμένει στο σύλλογο, με αταλάντευτη πίστη στους στόχους και με ιδιαίτερα σημαντική προσφορά.

“Ο Πρόδρομος και η οικογένεια Σουβατζόγλου αποτελούν πυλώνα στήριξης της προσπάθειας που κάνουμε όλοι μαζί, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Φιλίππου και των αθλητικών ιδανικών που υπηρετεί ο σύλλογος. Και το κάνει αυτό με κάθε τρόπο και μεγάλη προσφορά. Ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό και ελπίζουμε το παράδειγμα του Πρόδορομου Σουβατζόγλου να βρει κι άλλους μιμητές”, δήλωσε ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας, Γιώργος Φύκατας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected