Κατηγορίες
Αθλήματα

Άννα Κορακάκη : “Απλά απαράδεκτο!”

0Δε μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της για το γκρέμισμα του χώρου όπου προπονούταν η Άννα Κορακάκη.

Όπως αναφέρει το SDNA, σε σχετική ερώτηση κατά την επιστροφή της στην Αθήνα η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι έγινε χωρίς να υπάρξει ενημέρωση. Όπως σχολίασε αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ώστε να είχε η ίδια την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον Δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω». Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί. Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά. Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσία των πολλών παιδιών που βρέθηκαν στην υποδοχή της. «Έχω αδυναμία στα μικρά παιδιά και χάρηκα πολύ που τα είδα στην υποδοχή. Ελπίζω αυτές οι επιτυχίες να γίνουν έναυσμα ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και, ειδικότερα, με την σκοποβολή».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected