Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νάουσας 4-0 (photos+vid)

cats

Πρώτο φιλικό για τις δύο ομάδες σήμερα (12/8), με τους Βασίλη Αργυρίου και Παναγιώτη Καραμεταξά να σχηματίζουν μια πρώτη άποψη για το επίπεδο της προετοιμασίας των ομάδων τους.

Για τους “κυανολεύκους” βέβαια προηγήθηκε και ένα φιλικό δίτερμα με τον Ολυμπιακό Νάουσας, ωστόσο το σημερινό παιχνίδι ήταν σαφώς πιο δυνατό και από το οποίο μπορούν να προκύψουν κάποια πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Κεραυνός, μπροστά σε 100 περίπου θεατές που έσπευσαν να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας, φανέρωσε κατά διαστήματα τα στοιχεία εκείνα που θέλει να δει ο προπονητής του. Στα θετικά, η πολύ καλή μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, το σωστό pressing ψηλά αλλά και τα καλά τελειώματα τα οποία επέφεραν σήμερα την ευστοχία που πρέπει να έχει η ομάδα αν θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

DSCN4141Από την άλλη πλευρά, για τον Αχιλλέα ήταν ένα καλό “μάθημα” για να δουλέψει πάνω στα σημεία που εντοπίστηκαν σήμερα, όπως η αμυντική συμπεριφορά όταν πιέζει ο αντίπαλος στα 3/4 του γηπέδου, στον passing game που έλειψε σήμερα καθώς οι ατομικές προσπάθειες ήταν περισσότερες αλλά και στο να πατούν περιοχή περισσότεροι παίκτες ώστε να νιώθει μεγαλύτερη απειλή ο αντίπαλος.

Όπως και να χει, αυτό ήταν το πρώτο φιλικό και ας μην ξεχνάμε πως έτσι ξεκίνησε πέρσι ο Αχιλλέας και στο τέλος κατετάγη στην 7η θέση της βαθμολογίας…

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους μόλις στο 4ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Ντέλλα το οποίο κέρδισε ο ίδιος και στο 36′ και πάλι ο υψηλόσωμος φορ, αυτή τη φορά με κλέψιμο της μπάλας σε πάσα του Μπουμπουλέντρα και πλασέ σε κενό ουσιαστικά τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κεραυνός έφτασε σε ακόμη δύο γκολ, με τους Γιούλι Ουρούτσι (πολύ καλός κατά διαστήματα) και Σαμιώτη.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Μανδάλης, Μπλούκας, Παπαδόπουλος, Λέσκας, Τόπκας, Ορφανίδης, Ουρούτσι, Παραστατίδης, Ντέλλας, Μπουρνάζης. Αγωνίστηκαν και οι Εμμανουήλ, Δάτσης, Καρυπίδης, Σαμιώτης, Μουζάκι, Βοτάρης.

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Γιάτσος, Γκέτσος, Στογιάννος Ρ., Μπράτσης, Μπαξεβάνος, Ρώσιος, Σαμαράς Δ., Στογιάννης Γ., Γιαμαλίδης, Κακούδης. Αγωνίστηκαν και οι Βακαλίδης, Μάραντης, Τζιώνας, Μπογιατζόγλου, Σαμαράς Τ., Κοσμάς, Καραμεταξάς.

δείτε σε βίντεο τα γκολ του Κώστα Ντέλλα :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected