Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στοιχεία και φωτογραφίες από τα φιλικά σε Άγιο Νικόλαο, Άραχο και Σχοινά

P8100146Ολυμπιακός Νάουσας – Νίκη Αγκαθιάς  0-1 (5′ Σαμψωνίδης)

Διάθεση έδειξαν αμφότερες οι ομάδες, με τους προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.

Το παιχνίδι διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, έδρα του Ολυμπιακού ο οποίος αντιμετώπισε την ενισχυμένη φέτος Νίκη Αγκαθιάς.

Σκόρερ για τους “ασπρόμαυρους” ο Γιώργος Σαμψωνίδης στο 5ο λεπτό.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

cats

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Άρης Παλαιοχωρίου  3-0 (Αργυρόπουλος 2, Αραμπατζής)

Με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα από την Ακαδημία Βέροιας, Μάριο Αργυρόπουλο, η Ποντιακή Νεολαία Αράχου ξεκίνησε με το δεξί τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Όλη η…δράση σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι έφτασαν τρεις φορές στο γκολ, τις δύο εξ αυτών με τον νεαρό επιθετικό, ενώ “λογαριασμό” άνοιξε και ο νεοαποκτηθείς από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, Κώστας Αραμπατζής. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είχε ξεσπάσματα στην απόδοση του ενώ σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι των γηπεδούχων στο δεύτερο 45λεπτο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

alexandriamou_sxoina_paok100023

ΑΕ Σχοινά – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  1-3 (Καραμήτσος / Κίτσας Κ. 2, Σούγγαρης)

Ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (8/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Σχοινά.

Ο “δικέφαλος” πέτυχε τη δεύτερη φιλική νίκη σε τρία ματς, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι και έδειξε πως με την απαραίτητη δουλειά μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, θα παρουσιάσει και πάλι αξιόλογη εικόνα και τη φετινή σεζόν.

Για τον ΠΑΟΚ που ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 με γκολ του Παναγιώτη Καραμήτσου, σκόραρε ο νεοαποκτηθέντας από το Μακροχώρι, Σουγγαρής αλλά και δύο φορές στη συνέχεια ο Κώστας Κίτσας.

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected