Football League - Super League 1

ΑΕΛ – Τρίκαλα 1-2 (photos)

5461fefc90df22cd4826361be7554d7f_agonistikitritiΤελευταίο φιλικό σήμερα για την ομάδα της ΑΕΛ απέναντι στα Τρίκαλα στο AEL FC ARENA ένα φιλικό που αποτέλεσε και την πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με την Βέροια το επόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα της Super League.

Η ομάδα της ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 και ολοκλήρωσε δίχως νίκη τα φιλικά της στο AEL FC ARENA σε μια μέτρια εμφάνιση για την ομάδα του Αναστασιάδη. Η ΑΕΛ απείλησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με κύριο εκφραστή τον Μαρουκάκη, ενώ τα Τρίκαλα που είχαν και δοκάρι έφτασαν στο 0-1 λίγο πριν την ανάπαυλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και έφτασαν στο 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρόπουλου σε ένα ματς όπου οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο επηρέασαν τις δυο ομάδες με συνέπεια να μην μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Τα Τρίκαλα ευτύχησαν να σκοράρουν εκμεταλλευόμενα ένα λάθος του Ναζλίδη και πήραν έτσι την νίκη με σκορ 1-2.

Πριν από το ματς η ΠΑΕ ΑΕΛ βράβευσε τους Άγγελο Βέρτζο και Μανώλη Νικολακάκη που κατέκτησαν πέρσι με την θεσσαλική ομάδα το πρωτάθλημα της Football League, ενώ δεν ξέχασε τον Παναγιώτη Μπαχράμη καθώς συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τον τραγικό χαμό του ποδοσφαιριστή που χτυπήθηκε από ταχύπλοο στην Κυπαρισσία ενώ έκανε ψαροντούφεκο.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΛ απείλησε πρώτη στο ματς στο 6’ με το σουτ του Λαμπρόπουλου που έδιωξαν οι αμυνόμενοι σε κόρνερ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι όταν ο Κουσκουνάς έκανε την σέντρα και ο Μπαϊκαρά με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη.

Στο 20’ ο Ρέντζας από τα δεξιά έκανε την σέντρα και ο Μαρουκάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ η μεγάλη ευκαιρία των «βυσσινί» χάθηκε στο 36′ όταν ύστερα από μια πολύ όμορφη συνεργασία των παικτών της ΑΕΛ, που έκρυψαν την μπάλα με δράστες τους Ρέντζα, Ντέλετιτς και Μαρουκάκη ο τελευταίος με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 41’ τα Τρίκαλα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ όταν από σέντρα του Μπαϊκαρα και αδράνεια της «βυσσινί» άμυνας ο Μίνγκας με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Με την συμπλήρωση του 45λεπτου ο Λαμπρόπουλος υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση offside ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες στους φιλάθλους με τον ρέφερι Μπουρμασόπουλο να συμβουλεύεται τον βοηθό και να δίνει φάουλ υπερ της ΑΕΛ, το οποίο επίσης είναι λάθος μιας και ο Λαμπρόπουλος είχε ήδη πασάρει στον Βαρέλα, άρα υπάρχει πλεονέκτημα. Για τον λόγο αυτό και αποδοκιμάστηκε καθώς έφευγε για τα αποδυτήρια.

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ έφτασε στο 51’ στο 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Λαμπρόπουλου. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ντέλετιτς σε ανατροπή του από τον Βέρτζο και με τον Λαμπρόπουλο έφερε το ματς στα ίσια.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντεγκρά επενέβη σωτήρια σε σουτ του Μίνγκα, ενώ οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι προπονητές των δυο ομάδων είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού στην συνέχεια.

Στο 80’ τα Τρίκαλα έφτασαν στο 1-2 όταν ο Ναζλίδης έχασε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής, ο Χασομέρης έγινε κάτοχος της και με ωραίο αριστερό σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ ένα τέρμα που δεν το πανηγύρισε ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ σεβόμενος τα χρόνια που έπαιξε στους «βυσσινί».

Στο 87’ είχαμε και την τελευταία καλή στιγμή της ΑΕΛ όταν ο Ντέλετιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Σιδεράκη να απομακρύνει με τις γροθιές.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης (46’ Ντεγκρά), Γιοβάνοβιτς (60’ Δαμιανάκης), Φάρκας (58’ Γκόλιας), Ρέντζας (55’ Ναβάρο), Μονιάκης, Λαμπρόπουλος (72’ Χοντζάλι), Φατιόν, Ουρτάδο (62’ Αναστασόπουλος), Βαρέλα (72’ Ασού), Ντέλετιτς, Μαρουκάκης (55’ Ναζλίδης).

Τρίκαλα (Σταύρος Ψιμουλάκης): Παπαδόπουλος (69’ Σιδεράκης), Νικολακάκης (67’ Λαμπάκης), Νιάρος (55’ Γκόλιας), Μουμίν (69’ Ράσιτς), Βέρτζος (89’ Σαρακατσάνος), Ριζογιάννης (90’ Παπαπαναγιώτου), Μίνγκας (46’ Γιαννιτσάνης), Στογιάνοβιτς (46’ Χασομέρης), Κουσκουνάς, Σερτζίνιο (62’ Στεφανοβιτς), Μπαϊκαρά (62’ Δουκάκης).

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected