Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας – Σκεντέρμπεου 1-1 (photos+vid)

dfb36f62e568f54075d4db3e102618afΗ αξία και η δυναμική του αντιπάλου, είναι ένας καλός οδηγός για να μετρήσεις τις δυνάμεις σου και να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα…

Αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση της Αναγέννησης και στο διεθνές ιστορικό φιλικό που έδωσε στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας με την πρωταθλήτρια ομάδα της Αλβανίας Σκεντέρμπεου!

Το τελικό 1-1 είναι θα έλεγε κανείς “μαγική” εικόνα…

Που αδικεί κατάφωρα την ομάδα μας η οποία δίχως καμία υπερβολή κατά διαστήματα ήταν έξοχη!

Το πόσο καλή ήταν η Αναγέννηση χθες το διαπίστωσαν οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών, αλλά και οι άνθρωποι της Αλβανικής ομάδας που δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους!

Για να καταλάβουμε τις διαφορές θυμίζουμε ότι η Σκερντέμπεου πέρα από το γεγονός ότι παίρνει συνεχώς τον τίτλο στην Αλβανία και εκπροσωπείται μόνιμα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα έχει μπάτζετ αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ και έπαιξαν όλοι της οι βασικοί παίκτες!

Η Αναγέννηση σε όλο το διάστημα του αγώνα ήταν πολύ καλή και σε κάποιες στιγμές παρότι βρίσκεται ακόμη στην αρχή, κατάφερε να κάνει απίθανες φάσεις. Ευκαιρίες με τον Ντάγκουα τον Τζέκο και τον Τσιλούλη (δοκάρι), ένα θαυμάσιο γκολ με τον Δήμο Τζέκο και πάρα πολλές απίστευτες ευκαιρίες στην επανάληψη και προς το τέλος του αγώνα με τον Ντιατά, τον Μυριώτη και τον Ελ Σαγιέντ που έκλεψε την παράσταση στα τελευταία λεπτά…

Το σκορ άνοιξε με ωραίο πλασέ ο Δήμος Τζέκος στο 29′ Λιγο αργότερα ο Τσιλούλης με μια καταπληκτική προσπάθεια (38′) είχε σουτ στο δοκάρι…

f30ee399b1dcbed0350cf3db3d3921c1Μεγάλη ευκαιρία έχασε νωρίτερα (22′) και ο Σάμουελ Ντάγκουα εξαιτίας του άθλιου αγωνιστικού χώρου (τραγικός στην κυριολεξία!) που νικήθηκε σε τέτατετ (μετά απο μαγική πάσα του καταπληκτικού σε όλο το μάτς Στέργιου Δημόπουλου) απο τον έμπειρο γκολκίπερ της Αλβανικής ομάδας Σάχι….

Οι Αλβανοί ισοφάρισαν με τον έξοχο ακραίο Γιαπωνέζο Φουκουί στο 54′!

Θα μπορούσαν σε μια ακόμη ωραία προσπάθεια να έχουν και δεύτερο γκόλ με τον Σαλίχι, αλλά ο Πρίφτης απέκρουσε εντυπωσιακά…

Μια σπουδαία απόκρουση είχε και ο Κουτσόπουλος στο πρώτο ημίχρονο σε τετ-α-τετ του Λατίφι…

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκεντέρμπεου είχε καλύτερα πατήματα για ένα διάστημα και πίεσε για να ανατρέψει το σκορ.

Από το 60′ και μετά όμως η Αναγέννηση άρχισε και πάλι ν’ ανεβάζει στροφές και πραγματικά δημιουργησε απίθανες ευκαιρίες για να πετύχει ένα ή και περισσότερα γκολ.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 82′ όταν μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Ελ Σαγιάντ, τόσο ο Μυριώτης αρχικά όσο και ο Ντιατά απο ιδανική θέση δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ.
Μία ακόμη φάση είχαμε και στο 84′ με τον Ντιατά να φεύγει μόνος του μετά απο πάσα του Μυριώτη, αλλά ο έμπειρος πορτιέρο της Σκεντέρμπεου τον νίκησε ξανά…

Σε γενικές γραμμές είδαμε ένα χορταστικό ματς που πέρα από τον χαρακτήρα της γιορτής που είχε, έδωσε πολλά μηνύματα αισιοδοξίες στους φίλους της Αναγέννησης που καταχειροκρότησαν την ομάδα τους!

Συνθέσεις

Αναγέννηση (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος (46’ Πρίφτης), Δημόπουλος, Τσόπελας (58’ Καραγιάννης), Καλιβωκάς (49’ Ελ Σαγιάντ), Κισκαμπάνης, Μπιτέλης (86’ Τζέλλος), Φέτσης (48’ Ντιάτα), Σάμουελ Ντανκουά (66’ Μυριώτης), Τζέκος (55’ Υφαντής), Μπλέντι (73’ Τζάνης), Τσιλούλης (63’ Βουκουμάνοβιτς).

Σκεντερμπέου (Αντρέα Αγκοστινέλι): Σέχι, Ιντρίζαϊ, Ράντας (72′ Λούλαϊ), Οσμάνι (62′ Γιασανίτσα), Γκαβάζαϊ (62′ Αντεμιγί), Λίλαϊ, Μάλαϊ (89′ Ορελέσι), Φουκούι, Λάτιφι (46′ Μουστάφα), Σέρζιο Τζούνιορ (62′ Πλάκου), Σαλίχι (72′ Ζέκα).

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected