Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Χόφενχαϊμ – ΠΑΣ Γιάννινα 7-0 (photos)

a901fd7c983d3efd33d0ea8bda33819e_XLΤη συντριβή γνώρισε πριν από λίγο στο πιο δυνατό φιλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Γερμανία από την Χόφενχαιμ με 7-0, σε ένα ματς που ο Γιάννης Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του θα θέλουν να το ξεχάσουν πολύ γρήγορα.

Το σκορ και μόνο δείχνει ότι το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, με τους Γερμανούς να είναι ανώτεροι και τον ΠΑΣ να έχει πολλά αμυντικά προβλήματα, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό.

Αν και δεν αποτελεί δικαιολογία ο ΠΑΣ αγωνίστηκε χωρίς τους Ακόστα, Τζημόπουλο, Κούτρη και Γαρουφαλιά.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και 80 φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα από το γκρουπ Deutschland Fans που μένουν στην Γερμανία τους οποίους μετά το τέλος του αγώνα πήγαν και χαιρέτησαν οι παίκτες του ΠΑΣ.

Στο 18′ ο Σαλάι με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς.

Στο 35′ ο Βάργκας με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την Χόφενχαιμ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (36′), ο Ντέμιρμπει ανενόχλητος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια σουτ με Φερφελή και Δώνη χωρίς να βρουν στόχο.

Στο 47′ ο Σάλαι έκανε το 4-0, ενώ στυο 58′ ο Ζούμπερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 68′ ο Ελλιουνούσι με πλασέ πέτυχε το 6-0.

Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 75′ να πετύχει το γκολ της τιμής, με τον Μπουκουβάλα να κάνει το σουτ, αλλά τον τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα.

Στο 82′ η Χόφενχαιμ πέτυχε το 7-0 με τον Σμιντ.

Συνθέσεις

Χόφενχαιμ: Στολτς, Βάργκας, Σμιντ, Χαμάντ, Ντεμιρμπέι, Ελλιουνούσι, Σβέλερ, Κιμ, Χούμπνερ, Σαλάι, Καπ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (46′ Περιστερίδης), Καρανίκας (60′ Μασούρας), Ναδάλες, Μιχαήλ, Μαυροπάνος (46′ Μπουκουβάλας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Γιάκος, Δώνης, Μαμπουλού, Φερφελής (46′ Λίλα).

περισσότερες φωτογραφίες στο passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected