Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Ερμής Αμυνταίου 3-2 (photos+vid)

DSCN4212DSCN4211

Πρώτο τεστ κατά την περίοδο της προετοιμασίας για τον ΦΑΣ Νάουσα, που αποκαλύφθηκε σήμερα στους 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ της πόλης.

Οι “κυανόλευκοι” φιλοξένησαν τον Ερμή Αμυνταίου, ομάδα της Α1 της ΕΠΣ Φλώρινας, στο πρώτο από μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων που θα ακολουθήσουν μέχρι την έναρξη της σεζόν, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος επέλεξε σήμερα να χρησιμοποιήσει στο πρώτο μέρος αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και σταδιακά μέχρι το τέλος του αγώνα, πέρασε ως αλλαγή και τους 11 ποδοσφαιριστές που είχε στον πάγκο.

Από την άλλη πλευρά, ο Κυπελλούχος Φλώρινας για το 2015 και διεκδικητής πέρσι του πρωταθλήματος στην τοπική ΕΠΣ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ στο ρόστερ ξεχωρίζει η παρουσία του Κώστα Μαριορίδη, που το 2012 αγωνίστηκε με τα Λευκάδια στη Δ Εθνική και παλαιότερα για πολλά χρόνια στον Εορδαϊκό, του Ηρακλή Κλάζογλου που αγωνίστηκε πέρσι σε 20 ματς στη Γ Εθνική με τον Εορδαϊκό και παλαιότερα σε Θύελλα Φιλώτα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Καστοριά αλλά και ο Λευτέρης Μπουλγκουρίδης (σκόρερ των δύο τερμάτων σήμερα), αδερφός του Δημήτρη που έπαιξε το 2012 στη Νάουσα.

Όσον αφορά τους πρωταθλητές Ημαθίας, φανέρωσαν αρκετές επιθετικές αρετές αλλά και αρκετά κενά διαστήματα στην απόδοση τους, όπως άλλωστε είναι φυσιολογικό για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο φετινός ΦΑΣ θα έχει ταχύτητα στο παιχνίδι του, ενθουσιασμό αλλά και την απαραίτητη εμπειρία ενόψει της δύσκολης σεζόν στη Γ Εθνική.

Για τα επιμέρους στοιχεία του αγώνα, ο Ερμής προηγήθηκε στο 27′ με σκόρερ τον Μπουλγκουρίδη, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κοντογουλίδη σε σουτ του Δόρη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 39′ ο Τασιώνας με ωραία προσπάθεια ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ένα σκορ που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι “κυανόλευκοι” έφτασαν στην ανατροπή και συγκεκριμένα στο 57′ με δυνατό σουτ του Λαμπριανίδη έξω από την περιοχή ωστόσο ο Ερμής αντέδρασε και ισοφάρισε στο 80′ και πάλι με τον Μπουλγκουρίδη.

Την τελευταία λέξη στο ματς είπε ο Τάσος Ναυρινιάδης, ο οποίος λίγο πριν την εκπνοή έδωσε τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΦΑΣ, την Τετάρτη 17/8 στην Επισκοπή κόντρα στον τοπικό Κεραυνό.

DSCN4210

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χριστοδούλου

ΦΑΣ Νάουσα : Κοντογουλίδης, Βλαχοδήμος, Δίντσης, Μουσικάκης, Καπετάνος, Τόσιος, Παντζαρτζίδης, Χατζόπουλος, Τασιώνας, Νίκου, Μπιγκάνος. Αγωνίστηκαν και οι Μπρέγκου, Λαμπριανίδης, Ντινόπουλος, Λαφάρας, Περηφανόπουλος, Τούφας, Ναυρινιάδης, Κωτσόπουλος, Αγγελίδης, Μουρίκι, Γρηγοριάδης, Κερμανίδης

Ερμής Αμυνταίου : Μπερμερίδης, Τσορλίνης, Δονές, Κλάζογλου, Γετίμης, Μαριορίδης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Ζέζος, Μπουλγκουρίδης, Δόρης. Αγωνίστηκαν και οι Τράικος, Μπουρλουκάκης, Μακρής και Τάσου.

*ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected