Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Πανθρακικός – Ξάνθη 0-3 (photos)

Χωρίς τίτλοΣτο τελευταίο αγωνιστικό της τεστ πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, η Xanthi FC κέρδισε τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με σκορ 0-3.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπροστά στον λίγο κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση, είχε για τοπ σκόρερ τον Τριάδη που σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της νίκης μέσα σε 7 λεπτά στο β’ μέρος (52’ – 59’) ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Σολτάνι (39’) είχε κάνει το 0-1 κι έτσι η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην τέταρτη φιλική νίκη στα επτά παιχνίδια που έδωσε.

Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με μία εκτέλεση κόρνερ με τον Ζαρόπουλο να διώχνει την μπάλα, σε ένα διάστημα που η ξανθιώτικη ομάδα ήταν εμφανώς καλύτερη. Είχε κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία κινήσεων με την πρώτη καλή στιγμή στο 22’ όταν ο Τριάδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Λισγάρας με κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη. Στο 39’ όμως το σκορ άνοιξε όταν μετά από μία πολύ γρήγορη κόντρα επίθεση, ο Λάζιτς πάσαρε στον Γιουνές κι ο τελευταίος από δεξιά έδωσε την ασίστ στον Σολτάνι που δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 0-1. Στο επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ του Τριάδη απέκρουσε ο Γκαραβέλης.

Και στο β’ μέρος η Ξανθιώτικη ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 52’ με τον παίκτη που είχε απειλήσει για τελευταία φορά στο α’ μέρος, τον Παναγιώτη Τριάδη σημείωσε και δεύτερο γκολ. Ο μεσοεπιθετικός της Ξάνθης με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά μεριά του τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2. Λίγο αργότερα, στο 58’ ο Τριάδης με εξαιρετικό σουτ νίκησε και πάλι τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3. Στο 61’ το φάουλ του Λουσέρο μπλόκαρε ο Γκαραβέλης. Στο 73’ το φάουλ του Πλέγα πέρασε άουτ. Στο 82’ το φάουλ του Τριάδη μετέτρεψε σε κόρνερ ο Τζελέπης με όμορφη απόκρουση. Στο 87’ το φάουλ του Μπεκατώρου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δεμένικου. Στο 88′ το πλασέ του Κώστα δεν βρήκε τον στόχο.

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Μπουγαΐδης, Καρδάρης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Τζελέπης, Παπαδόπουλος, Γκιντίδης, Βλαχόπουλος, Ρουσσάκης, Μωραΐτης, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Πλέγας, Κυριαλάνης, Ζυγκερίδης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (63’ Δεμένικος), Παπαγεωργίου, Κολλαράς (63’ Ορφανίδης Λ.), Χατζητερζόγλου (63’ Σβάρνας), Λισγάρας, Ντε Λούκας (80’ Μελιόπουλος), Λουσέρο, Σολτάνι (67’ Κώστας), Τριάδης, Γιουνές, Λάζιτς (74’ Μελισσόπουλος).

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected