Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Προπονητής σε Ακαδημία ο Ημαθιώτης γκολκίπερ, Γιώργος Λαζαρίδης!

lazaridis-giorgos_4gkΜία σημαντική προσθήκη στο προπονητικό της επιτελείο έκανε η Ακαδημία 4 Goalkeepers του Γιώργου Μπερνεάνου, που γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας με τον ικανότατο και πολύπειρο γκολκίπερ του Κισσαμικού, Γιώργο Λαζαρίδη. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου για τη σημαντική συνεργασία:

Η ακαδημία τερματοφυλάκων 4 Goalkeepers ανακοινώνει ότι, από σήμερα, έχει την τιμή να περιλαμβάνει στο προπονητικό επιτελείο της τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού Γιώργο Λαζαρίδη. Ο Λαζαρίδης έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη επαγγελματική πορεία.

Ξεκίνησε πριν 11 χρόνια στην Βέροια και έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Κατερίνη, η Παναχαϊκή και ο Πλατανιάς. Τα τελευταία 3 χρόνια ηγείται, ως αρχηγός, της δυναμικής πορείας του Κισσαμικού στην Football League. Οι γνώσεις και η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την αγάπη του για την θέση του τερματοφύλακα, είναι αυτά που τον οδήγησαν να κάνει το πρώτο του βήμα στην προπονητική.

«Στα πλαίσια της ερχόμενης αγωνιστικής και προπονητικής περιόδου, η 4 Goalkeepers θα προσφέρει τη δυνατότητα προσωπικής βελτίωσης, μέσω απολύτως εξατομικευμένης προπόνησης, σε συγκεκριμένο αριθμό τερματοφυλάκων. Αυτό είναι κάτι που έχει απαραίτητα ανάγκη ένας τερματοφύλακας με υψηλούς στόχους και δυνατότητες» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά, Γιώργος Μπερνεάνου, για να προσθέσει στη συνέχεια τα εξής: «Για να ανέβουμε επίπεδο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρουμε πλήρη εξειδίκευση στην θέση και στις ανάγκες του ατόμου».

Η Ακαδημία 4 Goalkeepers με την συνεργασία με τον Γ. Λαζαρίδη ολοκληρώνει το προπονητικό της επιτελείο και σύντομα θα ανακοινώσει το πρόγραμμα επιλογής τερματοφυλάκων για την περίοδο Σεπτέμβριος 2016- Ιούνιος 2017.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected