Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον Απόλλων Καλαμαριάς στον Απόλλων Παραλιμνίου!

14037657_1218952021510995_1047738395_oΟ 17χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Νίκος Ανθουλάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Απόλλων Καλαμαριάς, επάξια κέρδισε την μεταγραφή του σε μια σπουδαία ομάδα και συγκεκριμένα στο ανδρικό της τμήμα.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου, ο οποίος φέτος κέρδισε την άνοδό του στην Γ’ εθνική, είδε τα κατορθώματα και το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή και τον απέκτησε πριν από λίγες ώρες.

Ο Νίκος Ανθουλάκης κάνει απόσβεση τις φετινές καλές εμφανίσεις και τις ατομικές προπονήσεις ενδυνάμωσης με τον γνωστό γυμναστή Στέφανο Μάμαλη, τον οποίο ευχαρίστησε στις δηλώσεις του στο Πάμε Μπάλα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στη Γ’ εθνική ενώ είμαι μόνο 16 χρονών. Είναι μια πρόκληση για μένα. Από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω όπως δούλεψα με τον κύριο Στέφανο Μάμαλη τον οποίο ευχαριστώ. Ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν ένα σχολείο για μένα και πραγματικά έμαθα πολλά. Θέλω να αρπάξω αυτή την ευκαιρία και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πιστεύουν και με αγαπούν”.

Νίκος Ματθαιόπουλος, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected