B ΕΠΣ Ημαθίας

Μέλος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ο Φάνης Χριστοδούλου!

13939343_1799396483626188_8131115092407495056_n

Μέλος αριθμός 251 αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Φάνης Χριστοδούλου!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 1987 βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο, εκεί όπου τον συνάντησε ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και μετά από τη γνωριμία και την κουβέντα που ακολούθησε, ο γνωστός παλαίμαχος αθλητής παρέλαβε την κάρτα μέλους ευαισθητοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε στη Νάουσα της Πάρου ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου κ. Καλαϊτζίδης με την οικογένειά του.

Ο κ. Καλαϊτζίδης διέμεινε στο φημισμένο “Karma Porto Paros Hotel & Villas” όπου είχε τη ευκαιρία να συναντήσει και συνομιλήσει με πολλούς γνωστούς και επιφανείς ανθρώπους από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Μεταξύ αυτών και ο Παγκοσμίου φήμης πρώην διεθνής μας μπασκετμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου ο οποίος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου και τον γιο του Κώστα.

Ο Φάνης Χριστοδούλου, αφού συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον “Αγιομαρινιώτη” παράγοντα, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που καταβάλει ο Ημαθιώτικος σύλλογος και δεν δίστασε μάλιστα να αγοράσει και την νέα κάρτα μέλους της ομάδας μας σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα που κάνουμε.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου κος Κυριάκος Μαντούβαλος ο οποίος εξήρε την προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρός μας και θέλησε και αυτός με τη σειρά του να συμβάλει οικονομικά αγοράζοντας τη νέα κάρτα Μέλους.

Αισίως λοιπόν καταφέραμε να σπάσουμε το φράγμα των 250 μελών στην ομάδα μας με τον Φάνη Χριστοδούλου να αποτελεί το 251ο μέλος!

Ελπίζουμε οι πράξεις τους να βρουν και άλλους μιμητές ώστε να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τον Μέγα Αλέξανδρο ακόμη πιο ψηλά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected