Κατηγορίες
MiniFootball

Αναχωρεί με όνειρα και πίστη η Εθνική ομάδα Minifootball!

13508931_1106716749374605_5504384895531037293_nΗ Ελληνική Ομάδα minifootball πετάει την Παρασκευή με προορισμό την Ουγγαρία και την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Το πιστεύει και πάλι να το διεκδικήσει! Η Ελληνική ομάδα minifootball αναχωρεί την Παρασκευή από το “Ελ. Βενιζέλος” και στις αποσκευές τις μεταφέρει μεταξύ άλλων τα όνειρα και τις προσδοκίες για μία διεθνή διάκριση! Προορισμός της η Ουγγαρία και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EMF EURO 2016, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Σεκεσφεχέρβαρ.

Η Ελληνική ομάδα δίνει το πρώτο της ματς την Κυριακή, 21 Αυγούστου με αντίπαλο την περσινή φιναλίστ Κροατία και με νίκη κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “16”. Στον όμιλο της Ελληνικής ομάδας υπάρχουν επίσης η Αγγλία και η Κύπρος, διόλου ευκαταφρόνητοι αντίπαλοι για τους παίκτες μας.

Τη μετάδοση των αγώνων μας έχει αναλάβει αποκλειστικά η Nova και τα κανάλια novasports και το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις ελληνικές “μάχες” έχει ως εξής:

Ελλάδα – Κροατία, Κυριακή 21/08, 20:30, NS-5 HD
Ελλάδα – Αγγλία, Τρίτη 23/08, 20:00, NS-1 HD
Ελλάδα – Κύπρος, Πέμπτη 25/08, 14:00, NS-1 HD

Φάση 16 – (αναλόγως πρόκρισης της Ελλάδας), Παρασκευή 26/08
Προημιτελικά – (αναλόγως πρόκρισης της Ελλάδας), Παρασκευή 26/08
Ημιτελικά, Σάββατο 27/08, 12:00 και 13:00, NS-1 HD
Μικρός Τελικός, Σάββατο 27/08, 20:30, NS-3 HD
Μεγάλος Τελικός, Σάββατο 27/08, 22:00, NS-3 HD

Είμαστε αισιόδοξοι για κάτι καλό”

Ο επικεφαλής της Ελληνικής αποστολής και CEO της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας minifootball, Θάνος Παπαδόπουλος δήλωσε, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ουγγαρία:

«Η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού είναι η κορύφωση της σεζόν κάθε χρόνο και την περιμένουμε 365 μέρες. Η ομάδα φέτος έχει δουλέψει αρκετά, οι άνθρωποι γύρω από εκείνη έχουν κάνει πολλές θυσίες και οι παίχτες μας φαίνονται πιο συνειδητοποιημένοι από κάθε άλλη φορά. Ας κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους μας καθώς ξεκινούμε από δύσκολη αφετηρία βρίσκοντας στον όμιλο Κροατία και Αγγλία, δύο ομάδες δυνατές και πρέπει να αποδείξουμε με την παρουσία μας ότι αξίζουμε να επιστρέψουμε στο Β γκρουπ δυναμικότητας και να καθορίζουμε μόνοι μας το μέλλον μας. Είμαστε πάντως αισιόδοξοι για κάτι καλό.

Θέλω εδώ να τονίσω πως οι χορηγοί μας είναι το Α και το Ω αυτής της προσπάθειας και ιδιαιτέρως η Umbro αποτελεί ένα σπουδαίο στήριγμα. Είναι μία άκρως ποδοσφαιρική εταιρία, ίσως η μεγαλύτερη ξεκάθαρα ποδοσφαιρική μάρκα στον κόσμο και η υποστήριξή της στην Ελληνική Ομάδα αποτελεί τιμή για εμάς εκτός από ουσιαστική βοήθεια.

Όσον αφορά την διοργάνωση, γίνονται μεγάλα βήματα κάθε χρόνο και φέτος είναι ξεκάθαρο ότι το EMF EURO ακολουθώντας χρονικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κρατήσει τους Ευρωπαίους φιλάθλους ζεστούς σε ένα μακρύ αθλητικό καλοκαίρι. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπέρα καθώς τις εκπλήξεις τις κρατούμε για τους τηλεοπτικούς σας δέκτες που θα είναι συντονισμένοι στα κανάλια Novasports όπως και τα προηγούμενα χρόνια για να μεταφέρουν στην Ελλάδα κάθε στιγμή αυτής της μαγικής –είναι η αλήθεια- εμπειρίας».

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πριν αναχωρήσουμε”

Ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Γκαϊφύλλιας, ανέλυσε την πορεία της προετοιμασίας και σχολίασε τους αντιπάλους των Ελλήνων στη φάση των ομίλων:

“Είχαμε θετικά δείγματα από όλη την προετοιμασία, πάνω στην αφομοίωση των πραγμάτων που δουλέψαμε και την ποιότητα των παικτών μας, παλαιών και νέων. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος, πριν αναχωρήσουμε. Έχουμε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, το οποίο βέβαια και μπορούμε να διαμορφώσουμε, ανάλογα με την αγωνιστική ταυτότητα των αντιπάλων μας. Στον όμιλο μας, αντιμετωπίζουμε πρώτα τους Κροάτες, οι οποίοι σαν ομάδα δεν είναι κάτι το τρομερό που να σε εντυπωσιάζει, αλλά έχει φτάσει σε δύο τελικούς, άρα δε θέλει υποτίμηση. Η Αγγλία είναι μία υπολογίσιμη αντίπαλος, την οποία κερδίσαμε στο τετραεθνές τουρνουά της Γερμανίας, έχει μεγάλη ιστορία και πρέπει να την προσέξουμε πολύ. Η Κύπρος είναι ένα ιδιαίτερο ματς, λόγω των σχέσεων που έχουμε με τους φίλους μας και δε θέλουμε να φτάσουμε να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση μας, για να μην ακούμε πάλι τα γνωστά περί ματς με “χάρες” και διάφορα τέτοια.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected