Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εργοτέλης – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 1-0 (photos+vid)

tsoymagkas-ergotelis2017Πραγματικός… προσομοιωτής Γ’ Εθνικής ήταν το φιλικό του Εργοτέλη με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, στο οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 με γκολ του Χρηστάκη.

Αναμέτρηση σαν αυτές που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια ανόδου που θα κάνουν οι κιτρινόμαυροι, βρήκαν απέναντί τους μια ομάδα καλοστημένη αμυντικά, με τις γραμμές κοντά, η οποία τις περισσότερες φορές έβρισκε τον τρόπο να εξουδετερώνει την όποια επιθετική προσπάθεια του Εργοτέλη.

Όπως αναφέρει το grandsport, οι κιτρινόμαυροι έδειξαν από την πλευρά τους πως θέλουν ακόμα δουλειά, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι και στην τελική προσπάθεια, κάτι στο οποίο αναμένεται να δουλέψει ο προπονητής τους. Ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή, έκανε κάποιες, αλλά λίγες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε πρόβλημα απέναντι στον αντίπαλό του.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ξεκίνησε την ομάδα του με τερματοφύλακα τον Στεφανάκο, αριστερό μπακ τον Τσουμάγκα, δεξί τον Μπερουασβίλι και κεντρικούς αμυντικούς τους Τζανή και Δημήτρη. Στο κέντρο ως αμυντικά χαφ ήταν οι Μισέλ και Ρουσάκης, με τον Λεάλ εμπρός τους σε ελεύθερο ρόλο, αριστερά του τον Καλέ, δεξιά τον Λυδάκη και στην κορυφή τον Κατσικοκέρη.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο πρώτο μέρος παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Γεωργίου, αριστερό οπισθοφύλακα τον Σταθενάκη, δεξί τον Σφακιωτάκη και στόπερ τους Παληγεώργο και Κιτράκη. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Σντράγκοβιτς και Ντεντάκης, αριστερά τους ο Γκουρτσίδης, δεξιά ο Ταταράκης και στην επίθεση οι Βιτσάκης και Δρακάκης.

Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και την πρώτη καλή φάση του αγώνα, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όταν το σουτ του Κατσικοκέρη, έδιωξε δύσκολα με τα πόδια ο Γεωργίου. Έκτοτε ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή, αλλά χωρίς να μπορέσει να κάνει κάποια σημαντική φάση, με τους χανιώτες είναι καλοστημένοι και να λειτουργούν καλά στον ανασταλτικό τομέα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Εργοτέλης προσπάθησε και έγινε και πάλι απειλητικός, με τον Λεάλ να φεύγει από αριστερά και με ωραία κίνηση να μπαίνει στην περιοχή των φιλοξενούμενων, για να τον κόψει την τελευταία στιγμή ο Κιτράκης. Πέντε λεπτά αργότερα και στην πρώτη καλή φάση της ΑΕΕΚ ο Γκουτσίδης έκανε σέντρα από αριστερά, ο Βιστάκης επιχείρησε το γυριστό σουτ, ήταν όμως αδύναμο με αποτέλεσμα ο Στεφανάκος να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές άλλαξαν σχεδόν όλους τους παίκτες τους, με τον Εργοτέλη να παρατάσσεται με τερματοφύλακα τον Βασιλειάδη, αριστερό μπακ τον Πολυχρονάκη, δεξί τον Γενιτσαρίδη και στόπερ τους Καντούτση και Σηφάκη. Αμυντικά χαφ ήταν ο Βογιατζής και ο υπό δοκιμή Ελληνοαυστραλός Σπυράκης, στα άκρα αριστερά ο Χρηστάκης, δεξιά ο Γαρεφαλάκης, στο κέντρο ο Κοιλιάρας και στην επίθεση συνέχισε ο Καϊμακάμούδης ο οποίος στο 36’ είχε πάρει τη θέση του Κατσικοκέρη.

Οι χανιώτες παρατάχθηκαν στην επανάληψη με τερματοφύλακα τον Βλαχάκη, στην άμυνα αριστερά τον Γαλανίδη, δεξιά τον Ασκητίδη και στο κέντρο της τους Παληγεώργο και Σαμπά. Οι Σντράκοβιτς και Γιακουμάκης ήταν αμυντικά χαφ, αριστερά τους ο Περδικάκης, δεξιά ο Τσικουδάκης και μπροστά οι Τσίτας και Παπαθανασάκος.

Με τον Κοιλιάρα στο 50 να κάνει σουτ άουτ ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο, με έναν Εργοτέλη ο οποίος όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη, είχε την κατοχή της μπάλας, απέναντι όμως σε μια ομάδα η οποία έγινε περισσότερο επιθετική από ότι στο πρώτο μέρος, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως και αυτή από την πλευρά της να απειλήσει ιδιαίτερα.

Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι έριξαν και πάλι περισσότερο βάρος στην αμυντική τους λειτουργία, κάτι που δυσκόλεψε τη μεσοεπιθετική δραστηριότητα των παικτών του Εργοτέλη, μέχρι που φτάσαμε στο 81ο λεπτό, όταν μετά από ωραία σέντρα του Κοιλιάρα και ολιγωρία της άμυνας της ΑΕΕΚ, ο Χρηστάκης έκανε το 1-0, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Α΄ημίχρονο): Στεφανάκος, Μπερουασβίλι, Τσουμάγκας, Δημήτρης, Τζανής, Μισέλ, Ρουσάκης, Λεάλ, Καλέ, Λυδάκης, Κατσικοκέρης (36’ Καϊμακαμούδης).

Εργοτέλης (Β’ ημίχρονο): Βασιλειάδης, Πολυχρονάκης, Γενιτσαρίδης, Καντούτσης, Σηφάκης, Βογιατζής, Σπυράκης (70’ Τσακάνι), Χρηστάκης, Γαρεφαλάκης, Κοιλιάρας, Καϊμακαμούδης (61’ Μανουσάκης).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Α’ ημίχρονο): Γεωργίου, Σταθενάκης, Σφακιωτάκης, Παληγεώργος, Κιτράκης, Στράγκοβιτς, Ντεντάκης, Γκουρτσίδης, Ταταράκης, Βιστάκης, Δρακάκης.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Β’ ημίχρονο): Βλαχάκης, Γαλανίδης, Ασκιτίδης, Παληγεώργος, Σαμπά, Σντράγκοβιτς, Γιακουμάκης, Περδικάκης, Τσικουδάκης, Τσίτας, Παπαθανασάκος.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected