Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10starbet” – ΑΕ Χαρίεσσας 3-2 (photos)

DSCN4388

Εντυπωσιακό το πρώτο φιλικό για αμφότερες τις ομάδες στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού.

Παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές είναι “σφιγμένοι” από την έντονη προετοιμασία και τις καθημερινές προπονήσεις, στο σημερινό παιχνίδι έβγαλαν πολλά τρεξίματα αλλά και σπουδαία αποτελεσματικότητα, κάτι βεβαίως που από την άλλη πλευρά πρέπει να προβληματίσει τους δύο προπονητές όσον αφορά όμως την αμυντική λειτουργία.

Όπως και να χει όμως, υπάρχει σημαντικός χρόνος ακόμη μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι (16 μέρες για την ακρίβεια) και αναμένεται να υπάρξει βελτίωση ως προς την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μέσα στο χορτάρι.

DSCN4365Μάλιστα, οι 100 περίπου θεατές είδαν και κάποιες αρκετά θεαματικές φάσεις όπως το τέρμα του Μάκη Σπανού στο 84ο λεπτό, το οποίο και έκρινε το παιχνίδι. Το γκολ αυτό θα το παρακολουθήσετε αργότερα σε βίντεο του SportsUp.

Για την ιστορία, η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 15′ με 0-2, χάρη σε αυτογκόλ των αμυντικών του Κεραυνού στο 8ο λεπτό και τέρμα του Δημήτρη Στογιάννη στο 15′, με τον πρώην παίκτη της Κ17 του Άρη να…ανοίγει λογαριασμό με τους “κιτρινόμαυρους”/

Ο ΓΑΣ όπως αντέδρασε και ανέβασε άμεσα στροφές, με αποτέλεσμα στο 38΄με τον Σπανό και στο 42′ με τον Τάσο Καψάλη (η μετακίνηση του στον Αιγινιακό δεν πραγματοποιήθηκε τελικά) να ισοφαρίζει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν αλλοίωσαν τον ρυθμό στο ματς, ωστόσο το συγκρότημα του Νίκου Αντωνά (στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας) πήρε τη φιλική νίκη χάρη στο εντυπωσιακό τέρμα του Μάκη Σπανού.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Κοσμίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Τζιβάρας, Χαραλαμπίδης, Δημούλτσης, Μπούφι, Καϊσίδης, Σπανός, Σιδηρόπουλος, Καψάλης. Αγωνίστηκαν και οι Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Μποζίνης, Κωστογλούδης, Τσαούσι, Κοκουτσίδης, Κελέσμητος, Κωνστανντινίδης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Τηλκερίδης, Σταμάτης, Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ., Κοτσογιαννίδης, Φωτιάδης, Παρθενόπουλος, Στογιάννης, Τσάλμας, Γραμματικού. Αγωνίστηκαν και οι Διτσόλας, Τοπασίδης, Δραγουμάνος, Δάτσης, Τσιαούσκιογλου, Μποζατζίδης, Γιοβάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected